Cīņā par Liepājas čempionāta kausu dosies septiņas komandas

24.10.2022

16172973_l.jpg

Jaunajā Liepājas čempionāta sezonā cīņā par "Viesuļa" trofeju dosies septiņas komandas. Pirmās spēles Liepājas Olimpiskā centra Manēžas florbola laukumā gaidāmas jau nākamsvētdien, 30. oktobrī.

 

Pēc trīs gadu pārtraukuma Liepājā atgriežas vietējā mēroga florbola turnīrs - Liepājas čempionāts. Atgriešanās sezona nākusi ar pārmaiņām, čempionāts norisināsies no oktobra nogales līdz pat nākamā gada aprīlim.

 

Cīņā par uzvaru turnīrā piedalīsies septiņas komandas - "Liepājas Karaļi", "Dunalka", "EX Leģions", "Priekule/Sērdieņi", "FK Kurši FSS", "Durbe" un "Kuršu vecāki", vienkopus pulcējot vairāk nekā 120 florbola cienītājus no Liepājas un tuvākajiem reģioniem.

 

2022./2023. gada sezonu 30. oktobrī ar cīņu LOC Manēžā (Brīvības iela 55, Liepāja) atklās "EX Leģions" un "Dunalkas" duelis, bet dienas garumā pa divām spēlēm aizvadīs katra no komandām.

 

Pamatturnīrā komandām paredzēts divu apļu turnīrs, bet sešas spēcīgākās kvalificēsies sacensību otrajam posmam - izslēgšanas spēlēm. Tieši sacensību otrajā posmā noskaidrosies komandu vietu sadalījums čempionāta noslēgumā, bet uzvarētājiem kaklā tiks kārtas zelta medaļas un pasniegta turnīra ceļojošais kauss "Viesulis".

 

Informācija par turnīru atrodama organizatoru lapā www.fkkursi.lv, bet ar komandu sastāviem, spēļu kalendāru un turnīra tabulu iespējams iepazīties Latvijas Florbola savienības mājaslapā www.floorball.lv sadaļā - turnīri.

 

Liepājas čempionātu florbolā sadarbībā ar Liepājas pilsētas sporta pārvaldi rīko Biedrība "Florbola klubs "Kurši"".

SF
JUGLASCIEMS