Aizvadīts "Pagalmu florbola" pirmais posms

20.07.2022

pagalmaflorbols2022.png

Svētdien, 17. jūlija norisinājās pirmais "Pagalmu florbola" posms, projekta "Nāc sportot" ietvaros. Turnīrs notiek trīs vecumu grupās U-12 (ne vecāki par 10 gadiem), U-14 un U-16, pēc florbola noteikumiem (3 pret 3, bez vārtsargiem). Dalība turnīrā ir bezmaksas un turnīros var piedalīties jebkurš Rīgas bērns, gan zēni, gan meitenes, izveidojot komandu no saviem draugiem, skolas biedriem vai kaimiņiem.

 

Pirmajā posmā U-12 kategorijā triumfēja komanda "Vienalga", kas piecu vienību konkurencē nezaudēja nevienu punktu. U-14 grupā par uzvarētājiem kļuva komanda " Pelašķu tēja", bet U-16 grupā uzvarētāja kausu virs savām galvām cēla komanda "Skauti".

 

Nākamie "Pagalmu florbola" posmi norisināsies 24. jūlijā, 31. jūlijā, 7. augustā un 21. augustā, bet finālposms 28. augustā Ķengaragā, Rīgas 25. vidusskolas multifunkcionālajā kompleksā (Rušonu ielā 6, Rīga).

  

Pieteikties dalībai turnīros ir iespējams sūtot īsziņu (SMS) uz tālruni 20210248 ar tekstu: vecuma grupa (A, B vai C) un komandas nosaukums. Katra posma uzvarētāji tiek apbalvoti ar kausu, bet godalgoto vietu ieguvēji ar medaļām.

 

Projektu realizē "SK Amber" un sporta skola "STARS" ar Rīgas kultūras, sporta un izglītības departamenta atbalstu. 

SF
JUGLASCIEMS