"Apelsīns/Oxdog Ulbroka" neticami zaudē "Kuršiem"

15.05.2021

kursi_krumins.jpg

Jau trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs piedzīvojusi viena no ELVI florbola līgas vīriešiem līderēm "Apelsīns/Oxdog Ulbroka", kas šovakar Liepājā tiekoties ar komandu "Kurši" pirmajā periodā bija izvirzījusies vadībā ar 6:0, spēles vidū rezultāts bija 8:2, bet galarezultātā pēcspēles metienos ar 9:8 triumfēja liepājnieki. Par spēles varoni kļuva uzvarētāju vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš atvairīja visus četrus ulbrokiešu "bullīšus".

 

"Apelsīns/Oxdog Ulbroka" šovakar viesojās pie Liepājas komandas "Kurši", ko pirmā apļa mačā bija pieveikusi bez īpašām problēmām – 8:4. Šķita, ka atbildes spēlē liepājniekiem, kas turnīra tabulā ieņem tikai devīto pozīciju, tiesa, saglabājot cerības uz vietu labāko astotniekā, klāsies vēl bēdīgāk, jo pirmā perioda laikā viesi paspēja izvirzīties vadībā ar 6:0. Pa diviem vārtiem guva Niks Ķuzulis un Daniels Jānis Anis, bet pa vieniem – Matīss Kristians Morozovs un Eduards Stūre. Tikai 25. minūtē no rezultātu tablo tika nodzēsta liepājnieku nulle – 1:6, to ar precīzu metienu izdarīja Kaspars Klamers. 29. minūtē ulbrokieši paši izvirzīja bumbiņu savos vārtos (2:6), bet nekādas trauksmes vēl nebija, turklāt drīz vien divus vārtus pēc kārtas guva Valters Lapiņš (8:2). Grūti iedomāties, ka tie izrādījās pašreizējos vicečempionu pēdējie vārtu guvumi šajā mačā. Līdz otrā perioda izskaņai vienus vārtus atguva liepājnieks Henrijs Štāls (3:8), bet visaizraujošākie notikumi risinājās pēdējā trešdaļā, kuras laikā piecus bezatbildes vārtus jau iemeta liepājnieki – 8:8. Pa diviem goliem iemeta Toms Akmeņlauks un Gustavs Griezītis, bet visskaistākais vārtu guvums padevās Kasparam Klameram, kurš laukuma vidū pārtvēra bumbiņu, ar vienu roku apvadīja pretspēlētāju un tāpat ar vienu roku arī pārspēja Ulbrokas komandas vārtsargu. Pagarinājums aizritēja bar vārtu guvumiem, bet pēcspēles metienos savu zvaigžņu stundu piedzīvoja liepājnieku vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš tā arī netika pārspēts. Mājinieku labā savus "bullīšus" iemeta Oskars Bergmanis un Ingars Jansons, nodrošinot komandai "Kurši" uzvaru ar 9:8 un divus ļoti vērtīgus punktus turnīra tabulā.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš ne tikai tika galā ar visiem "bullīšiem", bet arī sev atvēlētajā spēles laikā atvairīja 29 no 32 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem katram bija Kaspars Klamers un Gustavs Griezītis, bet Toms Akmeņlauks izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Par labāko starp ulbrokiešiem atzina Rolandu Kovaļevski, kurš šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem, ja neskaita savos vārtos ieraidīto bumbiņu. Rezultatīvākais starp viņa komandas biedriem ar 4 (2+2) punktiem bija Daniels Jānis Anis, 3 (2+1) punkti Nikam Ķuzulim, divus vārtus guva Valters Lapiņš, bet 2 (1+1) punkti Matīsam Kristianam Morozovam. Liepājas "Kuršiem" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā 26 punkti, bet šobrīd tikai 10.vieta, kamēr Ulbrokas komanda ar 39 punktiem atrodas 3. vietā.

SF
JUGLASCIEMS