"Ķekava" atgūstas un uzvar "Lekringu"

15.05.2021

kekava_visas_21.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm ceturtdaļfināla sēriju ar panākumu sākusi FK "Ķekava", kas savā laukumā pret Cēsu "Lekringu" spēles vidū vēl zaudēja ar 0:2, bet galarezultātā triumfēja ar 6:3. Rezultatīvākā starp uzvarētājām bija Ieva Bušmane, kas pēc traumas sadziedēšanas atgriezās ar 3 (2+1) punktiem.

 

Ķekavā notikušās spēles starp FK "Ķekava" un "Lekrings" (Cēsis) rezultātu jau 2. minūtē atklāja cēsniece Katrīna Dārta Kārkliņa (1:0). Pirmajā periodā vārti vairs netika gūti, bet otrās trešdaļas sākumā viešņas realizēja savu skaitlisko pārsvaru – 2:0, vārtu guvums Luīzes Raseicevas kontā. Tikai 28. minūtē savus pirmos vārtus beidzot iemeta arī ķekavietes – 1:2, gols komandas kapteines Paulas Metālas kontā. Līdz otrajam pārtraukumam Valērija Druzjaka un Ieva Bušmane mājinieces jau izvirzīja vadībā ar 3:2. Pēdējā periodā FK "Ķekava" vadības grožus no rokām vairs neizlaida un varēja svinēt uzvaru ar 6:3, sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1:0.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā atzina Ievu Bušmani, kura ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. Paulas Metālas kontā divi goli. Labākās spēlētājas balvu Cēsu komandā saņēma vienas piespēles autore Elena Klaviniusa, bet rezultatīvākā ar 3 (2+1) punktiem bija Katrīna Dārta Kārkliņa. Rīt abas komandas tiksies Cēsu sporta kompleksā.

SF
JUGLASCIEMS