"Ķekavas Bulldogs/NND" uzvar "NND/RJTC" un nostiprinās vadībā

30.10.2020

bulldogs_vancane.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabulas vadībā ar 15 punktiem nostiprinājusies komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar savā laukumā ar 8:4 pieveica Rīgas komandu "NND/RJTC". Uzvarētāju rindās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem izcēlās Līga Vancāne.

 

ELVI florbola līgas sievietēm līdere "Ķekavas Bulldogs/NND" šovakar savā laukumā uzņēma vienu no divām turnīra pastarītēm – Rīgas "NND/RJTC", kas līdz šim vēl nebija guvusi nevienu punktu. Pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti – 17. minūtē Valērija Stankuna vadībā ar 1:0 izvirzīja ķekavietes. Otrās trešdaļas sākumā rīdziniece Emīlija Helmi Marija Vahakoski ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 1:1. Neizšķirts bija arī spēles vidussdaļā (2:2), bet turpinājumā izpaudās laukuma saimnieču pārākums, kas līdz otrajam pārtraukuma izvirzījās vadībā ar 5:2. Pēdējā periodā "Ķekavas Bulldogs/NND" veiksmīgi nosargāja savu pārsvaru un varēja svinēt uzvaru ar 8:4.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Anna Mūrniece, kurai šajā mačā divi vārtu guvumi. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Karīna Saidova, Kristiāna Grāvīte un Anna Ankudinova, bet rezultatīvākā ar 4 (1+3) punktiem bija Līga Vancāne. Par labāko starp rīdziniecēm tika atzīta Agnese Vanaga, kura izcēlās ar "hat-trick". Viņas komandas biedrenei Emīlijai Helmi Marijai Vahakoski 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Pēc šīs uzvaras komandai "Ķekavas Bulldogs/NND" turnīra tabulā 15 punktu un pirmā vieta, bet Rīgas "NND/RJTC" joprojām bez punktiem.

SF
JUGLASCIEMS