"Valmiera" sakauj "Pārgauju" un atgriežas labāko astotniekā

19.02.2020

valmiera_2019.jpg

Pēc ilgāka pārtraukuma ELVI florbola līgas vīriešiem labāko astoņu komandu skaitā atgriezusies FBK "Valmiera", kas šovakar savā laukumā ar 10:3 sakāva Stalbes "Pārgauju". Uzvarētāju rindās neapturams bija Mārtiņš Broks, kuram 6 (3+3) rezultativitātes punkti.

 

Novembra vidū, kad valmierieši viesojās Stalbē, tur viņi rezultatīvā spēlē piedzīvoja zaudējumu ar 9:12. Šoreiz spēles likme bija daudz augstāka, jo Valmieras komandai, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm, der tikai uzvaras. Rezultātu jau 2.minūtē atklāja mājinieks Daniels Urbanovičs (1:0), bet ļoti drīz vadībā ar 2:1 jau izvirzījās stalbieši, kuru labā pa golam iemeta Jānis Driļevskis un Mārtiņš Zicmanis. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars (3:2) "Valmierai". Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki ieguva triju vārtu handikapu, bet galarezultātā FBK "Valmiera" savus viesus sakāva ar 10:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vienu vārtu autors Māris Riekstiņš. Rezultatīvākais viņa komandā ar 6 (3+3) punktiem bija Mārtiņš Broks, pa trim punktiem Gatim Liepiņam un Ričardam Eglītim, bet ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Daniels Urbanovičs. Labākā spēlētāja balvu Stalbes komandā saņēma Mārtiņš Zicmanis, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija rezultatīvākais. "Valmiera" pēc šīs uzvaras ar 32 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 8.vietu, bet "Pārgaujai" joprojām 38  punkti un 5.vieta.

SF
JUGLASCIEMS