Latvija vienā grupā ar Somiju, Čehiju, Norvēģiju

08.03.2017

izlase_kopaa.jpg

Šodien Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā notika 11. pasaules čempionāta florbolā sievietēm apakšgrupu izloze. Latvijas izlase tika ielozēta A grupā - kopā ar Norvēģijas, Somijas un Čehijas valstsvienībām.

 

Šodien pulksten 16.00 nākamā pasaules čempionāta florbolā sievietēm rīkotājvalsts Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā notika turnīra apakšgrupu izloze. Latvijas sieviešu izlase tika izlozēta no otrā groza, kur atradās kopā ar norvēģietēm, polietēm un vācietēm. Mūsu florbolistes ielozēja A grupā, kur viņu pretinieces būs norvēģietes, somietes un čehietes. B apakšgrupā spēlēs Polijas, Vācijas, Zviedrijas un Šveices izlases. C grupā ielozētas Singapūras, Igaunijas, Austrālijas un Slovākijas valstsvienības, bet D grupā - ASV, Taizemes, Japānas un Dānijas izlases. Jāpiebilst, ka latviešu pretinieces apakšgrupā somietes ir pašreizējās pasaules vicečempiones, čehietes iepriekšējā tāda līmeņa turnīrā ierindojās 4.vietā, bet norvēģietes - 9.vietā. Latvijas izlase pagājušajā pasaules čempionātā finišēja 5.vietā.

 

Valstsvienību sadalījums apakšgrupās

Gr.

1.izlase

2.izlase

3.izlase

4.izlase

A

Norvēģija

Latvija

Somija

Čehija

B

Polija

Vācija

Zviedrija

Šveice

C

Singapūra

Igaunija

Austrālija

Slovākija

D

ASV

Taizeme

Japāna

Dānija

 

11. pasaules čempionāts florbolā sievietēm notiks no 1. līdz 9.decembrim Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā. 16 komandas, ņemot vērā rangu, sadalītas divos "ešelonos". Pirmajā no tām ir astoņas spēcīgākās komandas, kas spēlēs divās apakšgrupās – A (Norvēģija, Latvija, Somija, Čehija) un B (Polija, Vācija, Zviedrija, Šveice). Divās grupās sadalītas arī pārējās astoņas izlases – C (Singapūra, Igaunija, Austrālija, Slovākija) un D (ASV, Taizeme, Japāna, Dānija). A un B apakšgrupu divas labākās komandas uzreiz iekļūs ceturtdaļfinālā, bet pārējām izlasēm būs jāaizvada astotdaļfināla spēle ar C un D grupu pirmo divu vietu ieguvējām.

SF
JUGLASCIEMS