Jau šo sestdien norisināsies Latvijas Augstskolu Kauss Florbolā

12.05.2010

LUlogo2.jpg

Latvijas Universitātes Sporta Servisa centrs informē, ka jau šo sestdien, 15. maijā, Olimpiskajā Sporta Centrā, Grostonas ielā 6b norisināsies Latvijas Augstskolu Kauss Florbolā. Pirmās spēles sākums paredzēts plkst. 10.00 starp LLU un REA.

 

 

Turnīrā kopumā piedalīsies 11 Latvijas augstskolas kopā pārstāvot 16 komandas. Turnīrā pieteikušās 12 vīriešu un 4 sieviešu komandas.

 

Latvijas Augstskolu Kauss Florbolā organizētājs Oskars Kirkils atzīst: "Esmu gandarīts, ka turnīram pieteikušās tik daudz augstskolu komandas. Turnīrs palīdzēs apzināt un iepazīt vienuviet Latvijas studējošos florbolistus. Studentiem būs dota iespēja sacensties un pierādīt savus spēkus, neskatoties uz to florbola profesionalitātes līmeni, jo starp pieteikto komandu studentiem ir gan tādi, kam florbols ir tikai hobijs, gan tādi spēlētāji, kas piedalījušies pasaules čempionātos Latvijas izlases sastāvā, kā arī izcīnījuši godalgotas vietas Latvijas čempionātos ."

 

Turnīra noslēgumā notiks uzvarētāju apbalvošana – kausu un medaļu pasniegšana, kā arī tiks pasniegtas balvas no Nike labākajam turnīra uzbrucējam, aizsargam un vārtsargam.

 

Turnīra kalendāra spēļu grafiku iespējams apskatīt šeit.

 

Latvijas Augstskolu Kauss Florbolā organizatori aicina visus augstskolu komandu līdzjutējus atbalstīt savas favorītkomandas un atgādina, ka ieejas uz visām turnīra spēlēm ir bezmaksas.

 

Turnīrs tiek organizēts sadarbībā ar Latvijas Universitāti un Latvijas Florbola Savienību.

Turnīra atbalstītāji: florbola inventāra ražotāji Unihoc, Coca-Cola un Nike.

 

 

 

Papildu informācija:
Remārs Vikānis,
Latvijas Augstskolu Kauss Florbolā organizators
Mob. tālr.: +371 26711158
e-pasts:
florbols@lu.lv

 

 

SF
JUGLASCIEMS