Paziņotas "EuroFloorball Cup 2015" dalībnieces

05.08.2015

0000-efc2015.jpg

Starptautiskā Florbola federācija (IFF) publiskojusi komandu sastāvu "EuroFloorball Cup" turnīram, kas no 6.-10. oktobrim notiks Cēsīs. Turnīru rīkos Latvijas Florbola savienība (LFS) sadarbībā ar Cēsu novada pašvaldību.

 

Vīriešu turnīrā piedalīsies "Cēsu alus/Lekrings"  (Latvija), "Greåker IBK" (Norvēģija), "Nizhegorodets" (Krievija), "TTÜ SK" (Igaunija), "IFK Paris" (Francija) un "Rubene" (Latvija).

 

Sieviešu konkurencē par kausu cīnīsies "Rubene" (Latvija), "Nauka MP" (Krievija), "MFBC Grimma" (Vācija), "MMKS Podhale Nowy Targ" (Polija), "CDE El Valle" (Spānija) un "Ķekava" (Latvija).

 

Abu turnīru uzvarētāji iegūs ne tikai kausu un titulu, bet arī iespēju startēt spēcīgākajā IFF rīkotajā klubu turnīrā "Champions Cup 2016".

 

Iepriekšējos EuroFloorball Cup turnīros Latvijas klubi startējuši ļoti veiksmīgi un kausu izcīnīt izdevies četras reizes. Vīriešu konkurencē to spēja paveikt "RTU/Inspecta" (2011.), "Lielvārde" (2012.) un "Lekrings" (2013.), bet dāmu turnīru 2011. gadā izdevās uzvarēt "RSU/Runway".

 

Plašāka informācija par turnīru: http://www.floorball.org/pages/EN/EFC-2015

 

JUGLASCIEMS