''Pingvīni'' otro reizi pēc kārtas triumfē Mārupē

09.06.2015

ghetto_0806.jpg

Ar aizraujošām pusfināla un fināla cīņām vakar vakarā noslēdzās šīs sezonas otrais "Ghetto Floorball" turnīrs Mārupē. Otro nedēļu pēc kārtas Vecākās grupas turnīrā triumfēja ''Pingvīni'', finālā ar 1:0 uzveicot ''Benderīšus'', savukārt 3.vietu izcīnīja šīs vasaras debitante ''Senāri''.

 

Pirms pirmdienas turnīra sākuma tika aizvadīta svinīgā Mārupes "Ghetto Games" sezonas atklāšanas ceremonija, kurā runas teica Mārupes novada Domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs, Mārupes Sporta Centra vadītāja Silvija Bartuševiča, deputāts Renārs Freibergs un "Ghetto Games" kustības līderis Raimonds Elbakjans.

 

Kā tas notiks visas vasaras garumā, Mārupē turnīri tiks aizvadīti trijās vecuma grupās: U-13, U-16 un Vecākā grupa. Tieši pēdējā no minētajām raisa vislielāko rezonasi, jo Mārupes turnīru superfināla uzvarētāji dosies ceļojumā uz Spāniju. Kā vieni no galvenajiem favorītiem cīņā par ceļojumu pieteikušies komandas ''Pingvīni'' spēlētāji, kas otro nedēļu pēc kārtas izcīnīja 1.vietu. Turnīri Mārupē risināsies katru pirmdienu, līdz ar to arī citiem vēl ir vienreizēja iespēja iesaistīties cīņā par vietu superfinālā, kur arī izšķirsies galvenās balvas saņēmējs.

 

Otro nedēļu pēc kārtas interesantas cīņas bija vērojamas arī vidējās (U-16) un jaunākās (U-13) grupās, kur jaunie censoņi vecāku atbalstīti turpina sevi pilnveidot arī šādā florbola paveidā. Starp U-16 grupas komandām vismeistarīgākā bija komanda ''Ūdri'', kas finālā ar 2:0 apspēlēja '''Pīķa dāmu'', savukārt 3.vietu izcīnīja ''Nav ieradušies''. U-13 grupā par čempioni kļuva ''Pārdaugava'', aiz sevis atstājot ''Ghetto Metta'' un ''Dinamo spēks'' komandas.

 

8. jūnija Mārupes "Ghetto Floorball" laureāti:

Vecākā grupa

 

1. "Pingvīni" (Linards Kaktabulis, Frenks Razgals, Oļegs Šišļanņikovs a.k.a. Šiša)

2. "Benderīši" (Dāniels Leja, Kārlis Čukste, Edvards Kļava)

3. "Senāri" (Edžus Ceriņš, Niks Ķuzulis, Reino Ješēvics)

 

U16 grupa

1. "Ūdri" (Matīss Kristiāns Morozovs, Jēkabs Baltadonis, Daniels Ģederts, Miks Klammers)

2. "Pīķa dāma" (Mareks Bulis, Ivars Maksimuks, Olafs Uskliņš, Artūrs Villers)

3. "Nav ieradušies" (Didzis Žihs, Artūrs Ancāns, Rinalds Zvaigzne, Rainers Zvaigzne)

 

U13 grupa

1. "Pārdaugava" (Harijs Cjunskis, Roberts Cjunskis, Gustavs Ronis)

2. "Ghetto Metta" (Ronalds Vuškāns, Gustavs Sorokins, Daniels Auziņš)

3. "Dinamo spēks" (Martins Laviņš, Gustavs Ozoliņš, Toms Jaunozols, Miks Krūmpāns)

 

Izmantotie resursi:

ghettofamily.com

JUGLASCIEMS