Talsenieki triumfē vecuma grupā U14

11.05.2015

1063.jpg

Par Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionāta uzvarētājiem vecuma grupā kļuva "Talsu NSS" florbolisti, kas Lielvārdē notikušajā finālspēlē ar 2:1 pārspēja mājinieku komandu - "Lielvārdi/MRK servisu". Uzvaras vārtus guva Deniss Grundmanis.

 

Pirmais periods mačā starp "Talsu NSS" un "Lievārdi/MRK servisu" pagāja bez vārtu guvumiem, bet otrā perioda sākumā talseniekus vadībā ar precīzu metienu izvirzīja Mariss Bergmanis - 1:0. Pēdējās trešdaļas sākumā lielvārdiešiem izdevās panākt izlīdzinājumu - precīzs metiens padevās Markusam Nazarovam (1:1). 36.minūtē Lielvārdes komanda ieguva skaitlisko pārsvaru, taču nespēja to realizēt. Toties talsenieks Deniss Grundmanis, tikko kā atgriezies no sodīto spēlētāju soliņa, nekavējoties realizēja ātro pretuzbrukumu, gūstot, kā vēlāk izrādījās, savas komandas uzvaras vārtus - 2:1. Visas lielvārdiešu pūles atspēlēties izrādījās veltīgas - zelts "Talsu NSS", sudrabs - "Lielvārdei/MRK servisam".

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Martinu Rūsu-Jansonu. Arī Lielvārdes komandā labākā spēlētāja balva tika vārtsargam - Raivim Puzulim.

 

"Talsu NSS" - "Lielvārde/MRK serviss" 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)


SF
JUGLASCIEMS