GhettoFloorball jaunā sezona startēs 19.maijā

08.05.2015

ghetto_floorball_grizin_21.jpg

Jau trešo gadu pēc kārtas florbola cienītājiem būs iespēja vasaru pavadīt savas iemīļotās sporta spēles alternatīvā gaisotnē – no 19.maija katru otrdienu Grīziņkalnā notiks GhettoFloorball.

 

Laba mūzika, saule, gardi burgeri un pozitīvi cilvēki – tie ir tikai daži atslēgas vārdi, ar ko gan florbolisti, gan citi sportisti asociē pavadītos vasaras vakarus GhettoGames rīkotajos turnīros. Neaizmirstams piedzīvojums neizpaliks arī šogad, jo nemainīgi katru otrdienu parks būs atvērts florbola spēles cienītājiem un citiem pozitīvu emociju tīkotājiem.

 

2013.gadā sezonas lielajā finālā Krastmalā triumfēja "Tukšās trubiņas" no Bauskas, gadu vēlāk hokejistu apvienība AGNI, savukārt šogad pirmo reizi GhettoFloorball vēsturē sezonas čempioni tiks noteikti Grīziņkalnā, finālposmam risinoties 25.augustā, taču līdz tam dalībniekus sagaida 13 aizraujoši un interesanti turnīri Grīziņkalna svaigi rekonstruētajā parkā un citviet Latvijā.

 

Par apmeklētāju un dalībnieku labsajūtu GhettoFloorball turnīros nemainīgi turpinās rūpēties vadītāji Renārs Freibergs un Kārlis Dārznieks, kas ikvienu interesentu aicina gan uz svinīgo GhettoGames sezonas atklāšanu 13.maijā, gan GhettoFloorball pirmo posmu 19.maijā. "Viens pret vienu" turnīri, ģimeņu vakari, "Zvaigžņu spēle", labdarības pasākumi un tematiskie turnīri  ir tikai dažas no lietām, kas šogad par GhettoFloorball turnīriem liks runāt vēl vairāk un skaļāk.

 

Atšķirībā no pērnā gada, šogad tiek ievērojami samazināts reģionālo posmu skaits. To kalendārs tiks publicēts jau tuvākajā laikā mājaslapas ghettofamily.com sadaļā Florbols, taču jau tagad florbolisti var ieplānot 23.maiju Jēkabpils apmeklējumam – kopā ar GhettoGames tiks piesātināti ikgadējie pilsētas svētki.

 

Būtiskas izmaiņas atrodamas arī GhettoFloorball nolikumā. Šogad komandu reģistrēšanās sistēma tiks krietni vienkāršotāka. Spēlētājiem vairs nebūs nepieciešamas licences, kā vien komandas pārstāvim pirms turnīra atliks reģistrēt komandu, norādot nosaukumu, sastāvu, kā arī samaksāt vienoto komandas dalības maksu 10 Eur apmērā (U-13 un U-15 grupām - 6 Eur). Būtiski ierobežojumi vairs netiks likti spēlētāju brīvai rokādei starp dažādām komandām – lai piedalītos finālposmā kādas komandas sastāvā, spēlētājam līdz tam jāaizvada vismaz viens posms izvēlētās komandas rindās.

 

Pateicoties Latvijas Florbola savienības (LFS) atbalstam, arī šogad labākie no labākajiem tiks pie motivējošām balvām. Vecākās grupas čempioni nākošajā pavasarī klātienē vēros pasaules spēcīgākās florbola līgas Zviedrijas Superlīgas (SSL) finālu, kas šogad pulcēja pilnu Stokholmas Globen arēnu, tā pat pie ievērības cienīgām balvām sezonas izskaņā tiks arī U-13 un U-15 grupu laureāti. Bez uzticamajiem un lielajiem GhettoGames sponsoriem, arī šogad lepojamies par sadarbību ar Grīziņkalna parka "kaimiņu", sporta preču veikalu "Sporta punkts", kas florbolistu ērtībām sarūpēs visu nepieciešamo inventāru.

SF
JUGLASCIEMS