Sākusies komandu pieteikšanās "Florbola vasaras līgai 2015"

24.04.2015

vasaras_liga_2015.jpg

Biedrība "Florbola Attīstības aģentūra" informē, ka sākusies pieteikšanās ikgadējam turnīram "Florbola vasaras līga 2015", kas šogad no 8.jūnija līdz 9.augustam risināsies pie Rīgas OSC.

 

Pieteikšanās šī gada Vasaras līgai turpināsies līdz 25.maijam.

 

Līdzīgi kā pērn, Vasaras līgas turnīrs norisināsies pie Rīgas Olimpiskā sporta centra, kas vasaras florbola baudītājiem par mājvietu jau trešo sezonu pēc ārtas. Kā atzīst gan aizvadīto gadu dalībnieki, gan organizatori, dažādos aspektos turnīra esamība tieši šajā vietā atvieglo un veicina sekmīgāku tā norisi, kā, piemēram, ērtas un plašas ģērbtuves, kā arī pats svarīgākais – nepieciešamības gadījumā spēles var aizvadīt iekštelpās.

 

Šogad Vasaras līgā komandām būs iespēja izvēlēties un pieteikt dalību kādā no sev atbilstošākajām grupām. Vīriešu konkurencē būs iespēja startāt A (Elites) vai B grupā (ar īpašiem ierobežojumiem, kas attieksies uz ELVI florbola līgā spēlējošiem florbolistiem), savukārt dāmu sacensībām tiks veidota S jeb Sieviešu grupa.

 

Salīdzinot ar pērno gadu, dalības maksa komandām palikusi nemainīga – 280 Eur. Sīkāka informācija un turnīra nolikums atrodams mājaslapā ŠEIT.

 

Turnīra nolikums: ŠEIT

 

Reģistrācija: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS