Veselīga dzīvesveida dienā Mežaparkā – arī florbols

29.04.2014

dsc09452.jpg

Turpinot pirms četriem gadiem aizsākto tradīciju, arī šogad 1.maijā, no pulksten 9.00 līdz 18.00 SIA "Rīgas meži", sadarbībā ar Latvijas sporta federācijām, sporta klubiem un veselīga dzīvesveida organizācijām, kultūras un atpūtas parkā "Mežaparks" rīkos Veselīga dzīvesveida dienu. Starp 40 dažādiem sporta veidiem un aktivitātēm pasākuma programmā iekļauts arī florbols.

 

Dienas laikā ikviens interesents neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības varēs izmēģināt vairāk nekā 40 dažādus sporta veidus un aktivitātes. Notiks tradicionālo un salīdzinoši jaunu sporta veidu paraugdemonstrējumi un īstas sporta spēles, kurām komandas tiek aicinātas pieteikties jau iepriekš. Tāpat kā pagājušajos gados, arī šogad visas pasākuma aktivitātes apmeklētājiem būs pieejamas bez maksas.

 

Veselīga dzīvesveida dienā kultūras un atpūtas parkā "Mežaparks"notiks florbola turnīrs 3:3. Dalībnieku pieteikšanās no pulksten 11.00 līdz 12.00. Komandā – ne vairāk kā četri dalībnieki, vienlaicīgi uz laukuma trīs spēlētāji. Grupu saraksts un spēļu kalendārs tiks sagatavots atkarībā no pieteikušos komandu skaita. Meiteņu komandām būs handikaps. Komandām vēlamas vienādas krāsas formas. Ja kādai komandai nebūs vienotas krāsas formas, spēles laikā varēs izmantot turnīra rīkotāju piedāvātās krāsainās vestes. Florbola komandu turnīrs notiks no pulksten 12.30 līdz 16.30.

 

Būs arī florbola bumbiņas ātrākā sitiena konkurss. Dalībnieku pieteikšanās no pulksten 13.00 līdz 14.00. Dalībnieki konkursā startēs individuāli - iesniegto pieteikumu secībā. Dalībniekiem jāņem līdzi savas nūjas. Ja kādam dalībniekam nebūs savas nūjas, varēs izmantot turnīra rīkotāju piedāvāto inventāru. Florbola bumbiņas ātrākā sitiena konkurss notiks no pulksten 14.00 līdz 16.00.

 

Labākās komandas un bumbiņas ātrāko lidojumu autori pulksten 17.00 tiks aicināti uz Lielo skatuvi, lai saņemtu izcīnītās balvas. Dienas noslēgumā ar īpašu koncertprogrammu uzstāsies ekstravagantā grupa Triānas parks. Galvenais Veselīga dzīvesveida dienas mērķis ir rosināt cilvēkus, lai aktīvs un veselīgs dzīvesveids kļūtu par viņu dzīves neatņemamu daļu.

 

Vairāk informācijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS