Saeimas priekšsēdētāja S.Āboltiņa sveic Latvijas sieviešu florbola izlasi

24.01.2014

img_5586.jpg

Šodien, 24.janvārī, Latvijas sieviešu florbola izlasi un delegāciju sveica Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, pasniedzot pateicības par lielisko startu 9. pasaules čempionātā, kurā mūsu florbolistes izcīnīja augsto 5.vietu.

 

"Jūsu sasniegumu pamatā ir smags darbs – tas nozīmē arī sviedrus, darbu sporta zālē, traumas, sacensības un sporta nometnes. Es ticu, ka tas, ko esat ieguvušas, strādājot kopā komandā un investējot sevī, lai panāktu rezultātus, būs apliecinājums tam, ka arī turpmākajā dzīve, lai arī ko jūs darītu, pratīsiet tajā ielikt visus savus spēkus un sirdi," Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa sacīja, Saeimas namā sveicot Latvijas sieviešu florbola izlasi par augstajiem sasniegumiem - izcīnot 5.vietu 9. pasaules čempionāta florbolā sievietēm finālturnīrā, kas pagājušajā mēnesī notika Čehijā.

 

Tāpat Saeimas priekšsēdētāja izteica pateicību komandas personālam - treneriem un mediķiem un menedžeriem, kā arī florbolistu vecākiem un ģimenēm, jo arī viņu darbs un atbalsts ir komandas sasniegumu pamatā. Tikšanās noslēgumā Saeimas priekšsēdētāja sportistēm novēlēja neizsīkstošu spēku un lai vienmēr līdzās būtu atbalsts – gan ģimenes, gan komandas. Savukārt treneriem S.Āboltiņa vēlēja spēku un izturību, vienmēr iedvesmojot jaunās sportistes, kā arī turpināt iet pa šo panākumu ceļu.

 

Pateicībā par lieliskajiem sportiskajiem panākumiem S.Āboltiņa Latvijas sieviešu florbola izlases sportistēm pasniedza atzinības rakstus. Florbolistes Saeimas priekšsēdētājai uzdāvināja izlases kreklu ar numuru "13", kas simboliski apliecina tieši 2013.gadā gūtos panākumus pasaules čempionātā florbolā sievietēm.

 

Foto: Ritvars Raits (floorball.lv) un Reinis Inkēns (Saeimas Kanceleja)

 

Vairāk foto: ŠEIT 

 

Izmantotie resursi:

www.saeima.lv


SF
JUGLASCIEMS