"Rubene" uzvar Liepājā un seko līderiem

12.01.2014

rubene_fkr.jpg

Pirmajā no četrām šodien paredzētājām Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm Kocēnu "Rubene" viesojās Liepājā, kur ar 10:3 sakāva "Kuršus". Uzvarētāju labā 5 (1+4) punktus guva Atis Stepāns. Turnīra tabulā kocēnieši ar 51 punktu jau kārtējo reizi panāca 2. un 3.vietu dalošo Cēsu "Lekringu" un "Lielvārdi".

 

Kocēnu "Rubene" pirms šīsdienas mača bija izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas un turnīra tabulā atradās līderu četriniekā. Viesojoties pie Liepājas "Kuršiem", kocēnieši pirmajā periodā guva divus bezatbildes vārtus (2:0), bet otrajā trešdaļā divu vārtu pārsvaru saglabāja – 4:2. Pēdējā periodā liepājnieku aizsardzība neizturēja – viesi guva vēl sešus vārtus, uz ko "Kurši" atbildēja ar tikai vienu precīzu metienu – 10:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts Andris Jēkabsons, kurš guva 3 (2+1) punktus. Tikpat punktu viņa komandā bija Ritvaram Bērziņam, pie 4 (3+1) punktiem tika Lauris Zaicevs, bet Atim Stepānam 5 (1+4) punkti.  "Kuršu" rindās labākā spēlētāja gods tika Mārtiņam Vējam, kurš guva divus vārtus. Kocēnu "Rubenei" pēc šī panākuma 51 punkts un 4.vieta.

 

Videointervija: ŠEIT.


JUGLASCIEMS