Kocēnos aizvadīta "OXDOG Ziemas nometne"

02.01.2014

img_4864.jpg

No 27. līdz 30.decembrim Kocēnu sporta namā norisinājās biedrības LINO.LV organizētā "OXDOG Ziemas nometne" florbolā, kurā piedalījās 49 bērni un jaunieši no visas Latvijas.

 

Jaunākajam nometnes dalībniekam bija astoņi gadi, bet vairāki florbolisti varēja palepoties pat ar Virslīgas spēļu pieredzi. Ar jaunajiem spēlētājiem savās zinībās dalījās tādi Latvijā pazīstami florbolisti un treneri kā Ingus Laiviņš, Andris Malkavs, Zeltīte Bankava, Linda Līce, Normunds Krūmiņš, Jolanta Tauriņa-Ieveniece un Jurijs Fedulovs.

 

Kā jau ierasts, LINO.LV rīkotajās nometnēs bez florbola nodarbībām tika piedāvāti arī dažādi konkursi ar iespēju laimēt noderīgas balvas no florbola inventāra zīmola OXDOG. Nometni apmeklēja arī Ziemassvētku vecītis ar našķiem no saldumu fabrikas "Laima". Brīvajā laikā nometnes dalībnieki savai izklaidei varēja izmantot "LGK atrakcijas", ko nometnes organizētāji bija paņēmuši nomā. Nometnes noslēgumā norisinājās tradicionālā Zvaigžņu spēle starp dalībniekiem, treneriem un uzaicinātajiem ciemiņiem, kā arī kliņģeru ēšana un apstiprinājumu saņemšana par apgūtu nometnes programmu.

 

Nākamā LINO.LV rīkotā florbola nometne notiks vasarā – arī Kocēnu sporta namā. Nometnes organizatori lūdz neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi, jo vietu skaits šajā nometnē būs ierobežots. Aktuālai informācijai par nometni sekojiet mājaslapā www.lino.lv.

JUGLASCIEMS