SONY balvas - Latvijas izlases labākajām spēlētājām pasaules čempionātā

06.12.2013

kdl-32r420.jpeg

Novērtējot līdz šim veiksmīgo sadarbību ar Latvijas Florbola savienību (LFS), AVEX sadarbībā ar SONY pārstāvniecību Latvijā šogad nodrošinās īpašas un vērtīgas balvas Latvijas izlases labākajām spēlētājām pasaules 9. čempionātā florbolā, kas no 7. līdz 15. decembrim norisināsies Čehijas Republikā.

 

Balvas no SONY augstākās kvalitātes tehnikas klāsta saņems katras Latvijas izlases spēles labākā spēlētāja. Sīkāka informācija par balvām katrā Latvijas izlases spēles dienā tiks publicēta: https://twitter.com/LFS_floorball un https://www.facebook.com/floorball.lv .

 

SONY piedāvās papildu izaicinājumu arī Latvijas izlases labākajām snaiperēm – spēlētāja, kura kādā no pasaules čempionāta spēlēm spēs tikt pie "hat-trick" (trīs vai vairāk vārti vienā mačā), savā īpašumā iegūs SONY LED televizoru. Uz šo balvu varēs pretendēt gan apakšgrupas spēlēs, gan izslēgšanas spēlēs.

 

Pēc SONY pārstāvju skatījuma, izvērtējot visa čempionāta gaitā demonstrēto sniegumu, vērtīgu balvu saņems vēl kāda Latvijas izlases spēlētāja!

 

AVEX, SONY un LFS pārstāvji ir pārliecināti, ka šis stimuls dos papildu iedvesmu un motivāciju veiksmīgam izlases sniegumam šī gada nozīmīgākajā florbola turnīrā.

 

AVEX (Tavs Audio-Video Experts)

JUGLASCIEMS