Ulbrokieši "Valmierai" spēj iemest tikai goda vārtus

29.01.2022

val_ulb85.jpg

Viena ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šovakar notika Vidzemes Olimpiskajā centrā, kur FBK "Valmiera" uzņēma komandu "Oxdog Ulbroka LU". Pārliecinošu uzvaru ar 8:1 svinēja valmierieši, kuru rindās ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Pāvels Semjonovs.

 

"Oxdog Ulbroka LU" šovakar viesojās pie "Valmieras", ar kuru šosezon vēl nebija tikusies. Jau pirmā perioda laikā stabilus pamatus savai uzvarai ielika valmierieši, izvirzoties vadībā ar 5:0. Pa bumbiņai viesu vārtos iemeta Gatis Liepiņš, Krišs Lužinskis un Aigars Belasovs, bet Arvis Kārkliņš ar precīziem metieniem izcēlās divas reizes. 24. minūtē rezultāts kļuva jau 6:0. Tikai tad, kad bija pagājušas precīzi 34 minūtēs, pie vārtu guvuma beidzot tika arī ulbrokieši – 1:6, gols Reiņa Rudzīša kontā. Pēdējā periodā FBK "Valmiera" guva divus bezatbildes vārtus un varēja svinēt ļoti pārliecinošu uzvaru ar 8:1.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Arvis Kārkliņš, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Divus golus iemeta arī Gatis Liepiņš, pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Matīss Salmiņš un Gvido Lauga, bet rezultatīvākais ar četrām piespēlēm bija Pāvels Semjonovs. Ulbrokas komandā labākā spēlētāja balvu saņēma goda vārtu autors Reinis Rudzītis. Pēc šīs uzvaras FBK "Valmiera" ar 29 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 5. vietu apsteidzot tieši komandu "Oxdog Ulbroka LU", kas tagad ar 27 punktiem atkāpusies uz sesto pozīciju.


JUGLASCIEMS