Ulbrokas komanda uzvar "Bausku"

11.04.2021

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

Pēdējā no trim šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm komanda "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" savā laukumā uzņēma "Bausku", ko uzvarēja ar 15:2. Rezultatīvākie uzvarētāju rindās ar četriem punktiem katram bija Daniels Jānis Anis un Rolands Līdums.

 

Ulbrokā notikušās spēles rezultātu 9. minūtē atklāja Bauskas florbolisti viņu uzbrukuma līdera Aivja Barkovska personā – 1:0. Ulbrokieši nekavējās atspēlēties, līdz pirmajam pārtraukuma atbildot ar trim goliem, ko iemeta Jurģis Aizupietis, Rolands Kovaļevskis un Matīss Kristians Morozovs (3:1). Otrā trešdaļa bija vēl rezultatīvāka (11:2), bet pēdējā periodā Ulbrokas komanda iemeta vēl četrus bezatbildes vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 15:2.

 

Pa četriem rezultativitātes punktiem uzvarētāju rindās sakrāja Daniels Jānis Anis un Rolands Līdums, pa trim punktiem guva Valters Lapiņš, Niks Ķuzulis un Rolands Kovaļevskis, ar diviem goliem izcēlās Matīss Tepers, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Gistavs Tolmanis, kuram, tāpat kā Kristeram Eglītim, 2 (1+1) punkti. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Jānis Akmentiņš, kura kontā viena rezultatīva piespēle, bet abus vārtus guva Aivis Barkovskis. Ulbrokiešiem pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 29 punkti un 1. vieta, bet baušķenieki ar septiņiem punktiem atrodas 11. vietā.

JUGLASCIEMS