"Valmiera" sakauj "Kuršus", Brokam četri vārti

11.04.2021

valmiera_broks_20.jpg

Viena ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šodien notika Vidzemes Olimpiskajā centrā, kur FBK "Valmiera" uzņēma Liepājas komandu "Kurši". Ar 8:3 uzvarēja valmierieši, kuru rindās ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Mārtiņš Broks.

 

FBK "Valmiera", būdama viena no turnīra favorītēm, vakar ar 3:6 zaudēja komandai "Talsu NSS/Krauzers", bet šodien pie tās viesojās vēl viena kurzemnieku vienība – Liepājas "Kurši". Jau pirmā perioda sākumā pēc Patrika Briežes un Arvja Kārkliņa metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās mājinieki, bet 24. minūtē Pāvels Semjonovs panāca jau 3:0. Liepājnieki savus pirmos vārtus guva tikai 30. minūtē, kad viņu pretuzbrukumu ar precīzu metienu noslēdza Toms Peniķis – 1:3. Mača likteni lielā mērā izšķīra valmierietis Mārtiņš Broks, kurš otrā perioda pēdējo piecu minūšu laikā guva trīs vārtus pēc kārtas – 6:1. Pēdējā trešdaļā katra no komandām guva pa diviem vārtiem, līdz ar to "Valmiera" varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 8:3.

 

Par labāko spēlētāju Valmieras komandā tika atzīts Arvis Kārkliņš, kuram šajā mačā divi goli. 2 (1+1) punkti Pāvelam Semjonovam, bet rezultatīvākais ar četriem vārtu guvumiem bija Mārtiņš Broks. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandas rindās saņēma trešo vārtu autors Jēkabs Jekste. "Valmierai" pēc šīs uzvara turnīra tabulā ir 2. vieta un 28 punkti, bet "Kurši" ar 16 punktiem atrodas 8. vietā.


SF
JUGLASCIEMS