Vidzemes vasaras līgas spēles kavē lietus

30.07.2013

vvl13.jpg

Pagājušajā nedēļā aizvadītas vairākas Vidzemes vasaras līgas spēles florbolā, kur rezultātus ietekmēja nelabvēlīgie laika apstākļi, kā arī "Ghetto Games" viesošanās Valmierā. Neveiksmes turpina vajāt komandu "Naukšēni", kura no līderpozīcijām turnīra tabulā noslīdējusi jau uz trešo vietu.

 

Pagājušā nedēļa VVL tika pārcelti vairāki spēļu vakari. VVL spēles notiek arī lietus laikā, bet šoreiz bija par daudz ūdens uz seguma, kas sacensības lika pārcelt. Pirmo reizi lietus patraucēja pirmdienā, šīs spēles tika pārceltas uz ceturtdienu. Vēl spēles tika pārceltas no piektdienas uz svētdienu, jo Valmierā viesojās "Ghetto Games", kurā piedalījās daudzi florbolisti, kuri spēlē arī VVL.

 

Par lielāko pārsteigumu parūpējās "Minkas", kas ar 3:2 pārspēja daudz meistarīgāko "VB-Olympic" vienību. Pārējās divas trešdienas spēles norisinājās mierīgi un bez paaugstinātām emocijām. "Defs" piedzīvoja divus pārliecinošus zaudējumus, ar rezultātu 4:12 zaudējot "Dimantiem" un 3:11 - "Rūsai".

 

Ceturtdien aizraujoša cīņa norisinājās jau pirmajā spēlē, kad emocijām bagātā spēlē "STK Floorball" izrādīja sīvu pretestību turnīra līderei "Dimanti". Spēles sākumā STK puiši izvirzījās vadībā ar 3:0, bet spēles gaitā "Dimanti" nodemonstrēja savu pārākumu un rezultātā svinēja uzvaru ar 7:4. Vēl divas spēlēs aizvadīja "Togosports.com" komanda, kas asās cīņās uz noteikumu pārkāpuma robežas piekāpās "Ciedra Racing" un "VB-Olympic". Abas spēles komanda noslēdza bez vārtsarga, bet aizķerties rezultātā "Togosports.com" neizdevās.

 

28.jūlija spēlēs "Dimanti" uzrādīja turnīra rezultativitātes rekordu, ar rezultātu 23:5 pārspējot komandu "Rūsa". Personiskais rekords arī Ingaram Matisonam, kurš spēlē guva 13 vārtus! Komandai "Rūsa" nebija ieradušies vairāki vadošie spēlētāji, kā arī pamatvārtsargs. Rezultātā likumsakarīgs zaudējums. Aizraujoši sīva cīņa risinājās starp "VB-Olimpic" un "Naukšēniem", kur uzvarētājs tika noskaidrots tikai pēcspēles metienos. Rezultātā ar 5:4 uzvarēja "VB-Olympic". Dienas pēdējā spēlē "Naukšēni" uzvarēja "Ciedra Racing" ar 8:4.

 

Vairāk informācijas: ŠEIT.

SF
JUGLASCIEMS