Zināms pasaules čempionāta spēļu kalendārs

06.03.2013

izloze.jpg

Tikai vakar Čehijā notika 9. pasaules čempionāta florbolā sievietēm izloze, bet jau šodien publicēts ne vien spēļu kalendārs, bet pat biļešu cenas.

 

Kā jau ziņots, Latvijas valstsvienība ielozēta B grupā kopā ar norvēģietēm, šveicietēm un čehietēm. 9. pasaules čempionātā būs pavisam jauna izspēles kārtība, kas tika ņemta vērā jau izlozes laikā. Tas nozīmē, ka A un B apakšgrupās tika ielozētas tās astoņas valstsvienības, kuras pasaules rangā ieņem astoņas augstākās vietas, bet C un D apakšgrupās – pēc ranga nākamās astoņas izlases. A un B grupas divas labākās izlases uzreiz iekļūs ceturtdaļfinālā, bet A un B grupas trešo un ceturto vietu ieguvējas spēlēs ar C un D grupas divām labākajām komandām par atlikušajām četrām vietām ceturtdaļfinālā.

 

9. pasaules čempionāts florbolā sievietēm norisināsies no 7. līdz 15.decembrim Čehijas pilsētās Brno un Ostravā. Visas apakšgrupu spēles notiks Brno, turpat arī B un C grupas komandu mači par iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Visas pārējās spēles, arī pusfināls un fināls, norisināsies Ostravā.

 

7.decembrī pulksten 20.00 Latvijas florbolistes spēkosies ar šveicietēm, 8.decembrī pulksten 20.00 – ar norvēģietēm, bet 9.decembrī tajā pašā laikā – ar mājiniecēm čehietēm. Ja mūsu florbolistes savā grupā ieņems 3. vai 4.vietu, astotdaļfināla spēli viņām būs jāaizvada jau 10.decembrī.

 

Uz apakšgrupas spēlēm vienas dienas biļete maksās no 4.10 līdz 6.85 latiem, būs iespēja iegādāties arī biļeti uz visām apakšgrupas spēlēm, tām maksās no 6.85 līdz 10.70 latiem. Biļetes uz izslēgšanas spēlēm varēs nopirkt par 2.70 līdz 9.60 latiem, bet par ieeju uz spēlēm, kurās tiks sadalītas medaļas, vajadzēs maksāt no 6.85 līdz 10.70 latiem. Būs iegādājamas arī bērnu biļetes, kas izmaksās divas – trīs reizes lētāk nekā pieaugušo ieejas kartes.

JUGLASCIEMS