Vasaras līgā vadību pārņem "Brenguļu alus"

02.07.2012

2012-07-02-zzz-1341242312.jpg

Kārtējās aizraujošās cīņas svētdien aizvadītas Valmieras vasaras florbola līgā, kurās uzvaras izcīnīt izdevās "Brenguļu alus", "VB-Olympic" un "Ciedra racing" komandām.

 

"Brenguļu alus" -"Thrashers"

Spēli krietni veiksmīgāk iesāka brengulieši, kas guva trīs ātrus vārtus un ieguva drošu vadību, tomēr "Thrashers" florbolisti pierādīja, ka spēj atspēlēties un divus vārtus atguva. Puslaika turpinājumā abas komandas apmainījās ar diviem vārtu guvumiem. Puslaika otrajā pusē, kad rezultāts bija 6:4, savus trešos vārtus spēlē izdevās gūt Intam Vilkam, kurš palielināja "Brenguļu alus" pārsvaru līdz 7:4.

Otrajā puslaika otrajā minūtē Ints Vilks spēja gūt savus ceturtos vārtus, palielinot savas komandas pārsvaru līdz 8:4. Tiesa, "Thrashers" florbolisti nepadevās un vienus vārtus atguva. Puslaika vidū abas komandas apmainījās vēl ar vienu vārtu guvumu, bet pēdējās minūtes atkal veiksmīgāk aizvadīja "Brenguļu alus" puiši, gūstot divus bezatbildes vārtus un izcīnot uzvaru visā spēlē ar rezultātu 11:6.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā četri vārti un divas rezultatīvas piespēles Inta Vilka kontā, bet "Thrashers" rindās ar trijiem gūtajiem vārtiem izcēlās Dāvids Toms Bielis.

Spēles protokols:
Brenguļu alus -Thrashers: 11:6 (7:4, 4:2)

 

"VB-Olympic" -"Predators"

Arī šī spēle iesākās ar vienas komandas ātri gūtajiem trīs vārtiem. Ar precīziem metieniem "VB-Olympic" komandas labā puslaika sākumā izcēlās Mārtiņš Birnis, Artis Leinišs un Mārtiņš Auziņš. Tomēr puslaika otrajā pusē "Predators" vienībai izdevās divus vārtus atgūt un panākt 2:3. Tiesa, puslaika izskaņu atkal veiksmīgāk aizvadīja "VB-Olympic" puiši, gūstot divus bezatbildes vārtus un pārtraukumā dodoties ar trīs vārtu handikapu 5:2.

Otrā puslaika sākumā Jānis Grasis panāca 3:5, tomēr šie bija pēdējie "Predators" komandas vārti. Turpinājumā savus pirmops vārtus spēlē guva Matīss Salmiņš , bet nedaudz vēlāk trešo reizi bumbiņu "Predators" vārtos raidīja arī Mārtiņš Auziņš. Šķita, ka spēle noslēgsies ar rezultātu 7:3, tomēr četras sekundes pirms cīņas beigām, "VB-Olympic" guva vēl vienus vārtus, izcīnot pārliecinošu uzvaru visā spēlē ar 8:3.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Mārtiņš Auziņš, bet "Predators" rindās vieni vārti un viena rezultatīva piespēle Valda Vītola un Jāņa Graša kontā.

Spēles protokols:
VB-Olympic -Predators: 8:3 (5:2, 3:1)

 

"Togosport.com" -"Ciedra racing"

Šī cīņa jau no pirmajām minūtēm izvērtās aizraujoša. Vispirms Roberts Mačulāns vadībā izvirzīja "Togosport.com" komandu. Bet tad, īsā laikā, "Ciedra" spēja gūt trīs vārtus, panākot jau 3:1 savā labā. Pusminūti vēlāk Ivo Kalniņš vienus vārtus atguva, bet tad abas komandas apmainījās vēl ar vieniem gūtajiem vārtiem. Lai arī puslaika otrajā pusē aktīvu uzbruka abas vienības, tomēr rezultāts nemainījās, un ar 4:3 vadībā atradās "Ciedra racing"

Otrā puslaika sākumā, pēc Dāga Rozenbaha un Mārtiņa Broka metieniem, "Togosport.com" atguva vadību, panākot 5:4. Tiesa, uzvaru viņiem neizdevās nosargāt, jo dažas minūtes vēlāk, vispirms Rinalds Ansons panāca 5:5, bet četras minūtes vēlāk, tas pats Ansons realizēja arī soda metienu, izvirzot vadībā "Ciedra racing". Puslaika otrajā pusē rezultāts vairs nemainījās, un uzvaru visā spēlē ar 6:5 svinēja "Ciedra racing".

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Rinalds Ansons, bet "Togosport.com" sastāvā vieni vārti un viena rezultatīva piespēle Ivo Kalniņam un Robertam Mačulānam.

Spēles protokols:
Togosport.com -Ciedra racing: 5:6 (3:4, 2:2)

SF
JUGLASCIEMS