Pirmās spēles "LIDO Vasaras līgā 2012" jauniešiem

28.06.2012

jaunieshi.jpg

Nedēļas beigās tiks dots starts "LIDO Vasaras līga 2012" bērnu un jauniešu komandām. Sestdien visas dienas garumā Lido atpūtas centrā nūjas krustos U-16 vecuma komandas, bet dienu vēlāk laukumā dosies U-13 jaunieši.

 

Bērnu un jauniešu vasaras līga norisināsies pēc tādas pašas sistēmas kā pagājušajā vasarā, proti, komandas sākumā izspēlēs divus priekšsacīkšu posmus. Katrā posmā komanda par iegūto vietu saņems noteiktu punktu skaitu. Pēc kopvērtējuma rezultātiem tiks izveidots finālposma izspēles sistēma. Finālposmā komandas sākumā aizvadīs ceturtdaļfinālu, uzvarētājkomandas turpinās cīņas pusfinālā un par medaļām, bet komandām, kurām nepaveiksies ceturtdaļfinālā pēc tādas pašas sistēmas izspēlēs spēles par atlikušajām vietām.

 

Vecākajā grupā pirmajā posmā ir pieteikušās sešas komandas, kuras izspēlēs viena apļa turnīru. Bez jau pazīstamajiem "FS Masters" un "SK Babīte" jauniešiem, posmā piedalīsies arī Ķekavas "Suncīši" un "Rīgas Lauvas". Ar spēļu kalendāru var iepazīties šeit.

 

Jaunākajā grupā piedalīsies maksimālais komandu skaits – astoņas. Komandas ir sadalītas divās grupās, kur izspēlēs viena apļa turnīru un dienas beigās noskaidros katras vietas ieguvējus. A grupā spēlēs "FS Masters", "Lielvārde", "Ogres Vilki" un "Ķekavas Bulldogi". Savukārt B grupā savā starpā tiksies "FS Masters/Blind Save", "Babīte", "Lielvārdes" un "FS Masters" otrās komandas. Spēļu kalendārs ir apskatāms šeit.

 

Abu vecumu grupu trīs posma labākos spēlētājus apbalvos ar piemiņas veltēm no Latvijas Universitātes, bet Nūjas.lv LIDO Vasaras līgas noslēgumā apbalvos labākos spēlētājus ar dāvanu kartēm.

 

Tās komandas, kuras nepaguva pieteikties pirmajam posmam, droši varēs to izdarīt uz nākamo posmu, un iesaistīties cīņā par iekļūšanu finālposmā.

 

SF
JUGLASCIEMS