Ulbrokieši uzvar Kocēnu "Rubeni"

09.05.2021

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

Pēdējā no trim šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm norisinājās Kocēnus sporta namā, kur vietējā "Rubene" uzņēma komandu "Apelsīns/Oxdog Ulbroka". Uzvaru ar 12:5 guva ulbrokieši, kuru rindās ar 5 (3+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Rolands Kovaļevskis.

 

Kocēnu "Rubene" savā laukumā uzņēma Ulbrokas komandu, kurai pirmā apļa spēlē piekāpās ar 6:9. Vēl nebija pagājusi pat pusminūte, kad rezultāts jau bija kļuvis 1:1. Ulbrokiešu rindās ar vārtu guvumu izcēlās Rolands Kovaļevskis, bet nekavējoties sekoja mājinieku atbilde – golu iemeta Kristers Babris. Arī pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts – 2:2. Līdzsvars uz rezultātu tablo bija arī spēles vidū (3:3), bet tad sāka izpausties ulbrokiešu pārākums – pēc otrās trešdaļas Ulbrokas komanda atradās vadībā ar 4:3, bet visā spēlē bija pārāka ar 12:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Rolands Kovaļevskis, kurš ar 5 (3+2) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pa četriem punktiem sakrāja viņa komandas biedri Daniels Jānis Anis un Niks Ķuzulis, 3 (1+2) punkti Kārlim Jānim Petrovskim, bet pa 2 (1+1) punktiem Valteram Lapiņam un Eduardam Stūrem. Labākā spēlētāja balvu Kocēnu komandā saņēma Kristers Babris, kurš savāca 3 (2+1) punktus, viņa komandas biedram Reinim Mirkšam 3 (1+2) punkti. Pēc šī panākuma Ulbrokas komanda ar 38 punktiem joprojām ieņem 3. vietu, bet Kocēnu "Rubenei" joprojām 33 punkti un 4. vieta.


SF
JUGLASCIEMS