"Irlava/Avant" rezultatīvā cīņā pieveic Liepājas "Kuršus"

09.05.2021

irlava_visi_019.jpg

Viena no trim šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm notika Irlavā, kur vietējā komanda "Irlava/Avant" uzņēma Liepājas vienību "Kurši". Rezultatīvā cīņā ar 11:9 uzvarēja irlavnieki, kuru sastāvā ar 5 (1+4) punktiem rezultatīvākais bija Kristaps Kazlovskis.

 

Arī "Irlavai/Avant" un Liepājas "Kuršiem" šī bija jau otrā savstarpējā spēle. Pirmajā, kas notika 4. oktobrī, ar 12:5 uzvarēja liepājnieki. Atbildes mača rezultātu 3. minūtē, turklāt spēlējot skaitliskajā mazākumā, guva liepājnieki Ralfa Poļa personā – 1:0. Jau 5. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja irlavnieks Kristers Tiltiņš (1:1), bet līdz pirmajam pārtraukumam laukuma saimnieki pat bija izvirzījušies vadībā ar 4:3. Otrās trešdaļas laikā Irlavas komandas pārsvars kļuva jau iespaidīgs (8:4). Pēdējā periodā "Kurši" izmisīgi centās atspēlēties, tomēr "Irlava/Avant" savu pārsvaru nosargāja un svinēja uzvaru ar 11:9.

 

Labākā spēlētāja balva uzvarētāju sastāvā tika pasniegta Kristapm Kazlovskim, kurš ar 5 (1+4) punktiem bija rezultatīvākais. 4 (3+1) punkti Renāram Austrumam, pa trim punktiem sakrāja Kristers Tiltiņš un Renārs Stančiks, bet 2 (1+1) punkti Marekam Stančikam. Par labāko starp liepājniekiem atzina Ralfu Poli, kurš uzcēlās ar četriem vārtu guvumiem. 4 (2+2) punkti arī Sandim Lēvaldam, bet rezultatīvākais ar 5 (1+4) punktiem bija Toms Akmeņlauks. Pēc šīs uzvaras "Irlava/Avant" ar 31 punktu pakāpās uz 6. vietu, bet Liepājas "Kurši" ar 24 punktiem atkrita uz 9. pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS