"Rubene" paņem trīs punktus no "Bauskas"

08.05.2021

rubene_celms_21.jpg

Viena ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šovakar notika Kocēnos, kur vietējā "Rubene" uzņēma vienu no pastarītēm – komandu "Bauska". Kocēnieši bez problēmām ieguva trīs plānotos punktus, sakaujot baušķeniekus ar 11:4, rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (3+1) punktiem bija Matīss Celms.

 

Kocēnu "Rubene" savā laukumā uzņēma "Bausku", ko pagājušajā mēnesī viesos bija pieveikusi ar 9:5. Atbildes maču pārliecinoši sāka baušķenieki, kas pēc Aivja Barkovska un Kristera Ķūrēna-Repšas metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Pirmajā trešdaļā kocēniešiem izdevās atbildēt tikai ar Ingara Matisona vārtu guvumu – 1:2. Toties jau otrā perioda laikā Kocēnu florbolisti izvirzījās vadībā ar 6:3. Galarezultātā "Rubene" svinēja ļoti pārliecinošu panākumu ar 11:4.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (3+1) punktiem bija Matīss Celms, ar trim goliem izcēlās Ingars Matisons, bet trīs rezultatīvas piespēles Markusam Dumpim, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu. 3 (1+2) punkti Reinim Mirkšam, bet divus vārtus guva Mikus Eduards Ķikuts. Par labāko starp baušķeniekiem atzina vārtsargu Elvi Holstu, kurš atvairīja 34 no 45 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Nikita Maksurovs.

JUGLASCIEMS