"Apelsīns/Oxdog Ulbroka" piedzīvo sakāvi Talsos

08.05.2021

talsi_kasjanenko_21.jpg

Pirmā no četrām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm norisinājās Talsos, kur pie vietējās komandas "Talsu NSS/Krauzers" viesojās viena no trim līderēm - "Apelsīns/Oxdog Ulbroka". Talsu florbolisti jau pirmā perioda laikā ieguva izšķirošo pārsvaru (5:1), bet galarezultātā "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" tika sagrauta ar 6:1. Talsenieku vārtsargs Valters Kasjaņenko atvairīja 17 no 18 ulbrokiešu metieniem.

 

Komandām "Talsu NSS" un "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" šī bija jau otrā tikšanās reize šosezon, bet pirmajā, kas ļoti sen (29. septembrī) notika Ulbrokā, uzvaru papildlaikā ar 5:4 svinēja laukuma saimnieki. Talsos notikušā mača rezultātu jau 2. minūtē ar precīzu metienu atklāja mājinieks Andrejs Šķerbergs (1:0). Līdz 18. minūtei Viesturs Mārtiņš Rubenis, Valters Kalnietis un Klāvs Araks panāca jau 4:0. Tikai tad savus, kā vēlāk izrādījās, goda vārtus guva "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" Daniela Tvoronoviča personā – 1:4. Tomēr talsenieki vēl pamanījās vienu golu saviem pretiniekiem "iedot līdzi uz ģērbtuvēm" – 5:1, vārtus guva Klāvs Araks. Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet punktu šim duelim 58. minūtē ar precīzu metienu pielika mājinieku komandas kapteinis Armands Budreika - "Talsu NSS/Krauzers" varēja svinēt pārliecinošu revanšu ar 6:1.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina divu vārtu autoru Klāvu Araku. 2 (1+1) rezultativitātes punkti arī viņa komandas biedram Andrejam Šķerbergam. Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandā saņēma Jurģis Aizupietis, kurš ar rezultativitāti šajā mačā gan neizcēlās.

SF
JUGLASCIEMS