"Rubene-1" spraigā cīņā pieveic "Līgatni"

17.04.2021

rubene1_020.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm svarīgu uzvaru cīņā par augstāku vietu turnīra tabulā šodien guva komanda "Rubene-1", kas Kocēnu sporta namā ar 6:4 pārspēja "Līgatni". Uzvarētāju sastāvā ar "hat-trick" izcēlās Juta Muravska.

 

"Rubene-1" Kocēnos tikās ar komandu "Līgatne", kas panākuma gadījumā varēja kocēnietes apsteigt turnīra tabulā. Laikam jau jaunā Kocēnu kluba maiņa to negribēja pieļaut, jo tieši mājinieces bija tās, kuras 12. minūtē atklāja šī mača rezultātu – 1:0, ar precīzu metienu izcēlās Juta Muravska. Lai arī līgatniete Rita Vāvere jau nākamajā minūtē atjaunoja neizšķirtu (1:1), līdz pārtraukumam Muravska guva vēl vienus vārtus, izvirzot kocēnietes vadībā ar 2:1. Toties otrajā periodā divus vārtus guva viešņas, pārņemot vadības grožus savās rokās – 3:2. Atrisinājums tika sagaidīts pēdējā periodā, kura laikā laukuma saimnieces guva četrus vārtus, kamēr viņu pretinieces spēja atbildēt ar tikai vienu golu. "Rubene-1" svinēja uzvaru ar 6:4.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma triju vārtu autore Juta Muravska. Pa trim rezultativitātes punktiem arī Madlēnai Rozītei un Elīnai Sirmai. Par labāko starp līgatnietēm atzina Ritu Vāveri – viņai un Agnesei Brolišai pa diviem goliem. Kocēnu "Rubene-1" pēc šī panākuma ar 20 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 3. vietu, bet "Līgatnei" joprojām 15 punktu un 5. vieta.

SF
JUGLASCIEMS