"Bauskai" pirmā uzvara – pārspēta "Talsu NSS/Krauzers"

02.04.2021

bauska_18_.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem pirmo uzvaru šosezon izcīnījusi "Bauska", kas šovakar savā laukumā ar 5:4 pieveica komandu "Talsu NSS/Krauzers". Izšķirošos vārtus spēles 50. minūtē guva Aivis Barkovskis.

 

Bauskā notikušās spēles rezultātu atklāja viesi – 15. minūtē vārtus guva Toms Bitmanis, ar 1:0 vadībā izvirzot komandu "Talsu NSS/Krauzers". Otrās trešdaļas vidū Emīls Krūmiņš, kad viņa komanda spēlēja skaitliskajā mazākumā, viesu pārsvaru dubultoja – 2:0. Drīz vien sekoja baušķenieku atbilde – divu minūšu laikā divas reizes skaitlisko vairākumu realizēja Aivis Barkovskis (2:2). Tomēr arī pēc otrās trešdaļas vadībā atradās talsenieki, jo vēl vienus vārtus guva Toms Bitmanis (3:2). Pēdējā perioda sākumā pirmo reizi vadībā izvirzījās Bauskas komanda (4:3). Viesi vēl atjaunoja neizšķirtu (4:4), bet 50. minūtē Aivis Barkovskis noformēja sev "hat-trick" – 5:4. lai arī jāspēlē vēl bija 10 minūtes, rezultāts vairs nemainījās un "Bauska" svinēja pirmo uzvaru šosezon – 5:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Aivis Barkovskis, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākais. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma Toms Bitmanis, kura kontā 3 (2+1) punkti. Viņa komandas biedram Emīlam Krūmiņam 2 (1+1) punkti. Pēc šī panākuma "Bauska" ar četriem punktiem turnīra tabulā pakāpās no pēdējās uz 10. vietu. Baušķenieki apsteidza arī Talsu komandu, kas tagad atkāpusies uz 11. pozīciju.

JUGLASCIEMS