"Irlava/Avant" sakauj "Bausku" un nostiprinās astotniekā

25.01.2020

irlava_gols_20.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem debitante "Irlava/Avant" šovakar savā laukumā ar 15:4 sakāva regulārā turnīra pastarīti "Bausku", gūstot jau ceturto panākumu pēc kārtas un ar 28 punktiem nostiprinoties tabulas astotajā vietā. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 6 (3+3) punktiem bija Emīls Krūmiņš.

 

Virslīgas debitante "Irlava/Avant", kas bija izcīnījusi jau trīs uzvaras pēc kārtas, arvien noteiktāk piesakot savas pretenzijas uz dalību izslēgšanas spēlēs, šovakar savā laukumā uzņēma regulārā turnīra pastarīti "Bausku", ko pirmā riņķa mačā viesos bija pārspējusi ar 6:5. Savā laukumā irlavnieki jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 4:0, pa bumbiņai viesu vārtos iemeta Renārs Austrums, Mareks Stančiks, Emīls Krūmiņš un Uldis Purvišķis-Priede. Tikai 24.minūtē, kad mājinieki bija guvuši piecus vārtus (5:0), ar pirmo golu izcēlās baušķenieks Jānis Akmentiņš – 1:5. Pēc otrās trešdaļas Irlavas komandai bija sešu vārtu pārsvars (10:4), bet pēdējā periodā "Irlava/Avant" guva vēl piecus bezatbildes vārtus un svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 15:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Krists Paulovičs, kura kontā 4 (1+3) rezultativitātes punkti. 5 (1+4) punktus sakrāja Renārs Austrums, bet rezultatīvākais ar 6 (3+3) punktiem bija Emīls Krūmiņš. Trīs vārtus guva Ričards Gruziņš, divus – Uldis Purvišķis Priede, bet pa 2 (1+1) punktiem Marekam Stančikam un Artūram Dzeguzem. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Tomass Valts Jirgensons, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Pa 2 (1+1) punktiem savāca Nikita Maksurovs un Matīss Dulbe. Pēc šīs uzvaras komandai "Irlava/Avant" turnīra tabulā ir jau 28 punkti un 8.vieta. Bauskas komanda joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS