Juniores jau trešo reizi pieveic komandu "Ķekavas Bulldogs"

25.01.2020

juniores_gaugere_20.jpg

Trešo uzvaru ELVI florbola līgas sievietēm regulārajā turnīrā svinējusi Latvijas U19 sieviešu izlases kandidāšu komanda, kas šovakar Kocēnos ar 15:5 sakāva komandu "Ķekavas Bulldogs". Neapturama uzvarētāju rindās bija Laura Gaugere, kuras kontā 7 (5+2) rezultativitātes punkti.

 

Uz Latvijas junioru izlasi kandidējošo spēlētāju komanda dalību ELVI florbola līgas sievietēm regulārajā turnīrā sāka tikai šomēnes, bet jau bija paspējusi aizvadīt četras spēles – divas reizes uzvarēta komanda "Ķekavas Bulldogs" (8:3 un 4:3), kā arī zaudēts "Ķekavai" (4:7) un Kocēnu "Rubenei" (0:6). Šīsdienas maču pret "Ķekavas Bulldogs" juniores aizvadīja ļoti pārliecinoši, jau pirmā perioda laikā iegūstot izšķirošu pārsvaru – 6:0. Pa golam pretinieču vārtos raidīja Jūlija Rozīte, Viktorija Kuročkina un Lāsma Ēvele, bet Laura Gaugere izcēlās ar trim precīziem raidījumiem. Tikai 40.minūtē, kad rezultāts jau bija 0:11, minūtes laikā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Līga Vancāne – 2:11. Pēdējā periodā abas komandas vēl apmainījās ar vairākiem vārtu guvumiem – juniores varēja svinēt savu līdz šim pārliecinošāko uzvaru ar 15:5.

 

Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīta vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 21 no 26 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 7 (5+2) punktiem bija Laura Gaugere, pa 4 (1+3) punktiem sakrāja Lāsma Ēvele un Marta Lība Zameca, divus vārtus guva Betija Raseiceva, bet pa 2 (1+1) punktiem Dārtai Derupai un Jūlijai Rozītei. Arī Ķekavas komandā labākās spēlētājas balvu saņēma vārtsardze – Dana Gulbe, kura tika galā ar ar 17 no 32 metieniem. Rezultatīvākā ar 3 (2+1) punktiem bija Anna Mūrniece, bet Līgas Vancānes kontā divi vārtu guvumi. Junioru komandai pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau deviņi punkti, bet joprojām 4.vieta. "Ķekavas Bulldogs" ar četriem punktiem atrodas pēdējā pozīcijā.

JUGLASCIEMS