LTTC piedāvā semināru par neiroizglītības stratēģiju

11.10.2016

lttc_logo.jpg

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs (LTTC) interesentiem piedāvā piedalīties seminārā "Izcila sportista prāts ceļā uz augstiem sasniegumiem". Seminārs notiks 27. oktobrī no pulksten 9.00 līdz 15.00 viesnīcā "Mercure" (Elizabetes ielā 101, Rīgā).

 

Semināru vadīs Artūrs Piļkēvičs - sporta zinātnes maģistrs, sertificēts neiroizglītības speciālists. Savu izglītību un darba pieredzi lektors ieguvis gan Latvijā, gan ASV un Indonēzijā. A.Piļkēvičs ir biedrības "Metacognio" dibinātājs un vadītājs.

 

Semināra pamatuzdevums ir sniegt sporta treneriem ieskatu neiroizglītības stratēģijā un atklāt sportista prāta noslēpumus. Šī semināra laikā būs iespēja:

  • apgūt smadzeņu darbības pamatprincipus sporta iemaņu apguvē un pielietošanā;
  • noteikt stratēģiju izcilu sportistu prāta īpašību attīstībai katram trenerim aktuālajā sportā;
  • apgūt paņēmienus, kas veicina gan sportistu, gan arī pašu treneru neatlaidību un motivāciju mācīšanās procesā ceļā uz augstiem sasniegumiem.

 

 

Dalības maksa: 35 EUR (vietu skaits ierobežots);

Forma: teorētiskā lekcija.

 

Pieteikties semināram varēs līdz 26. oktobrim šīs saites pieteikuma formā: http://bit.ly/seminars-izcila-sportista-prats

 

Dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālista profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi astoņu stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

JUGLASCIEMS