"Canadien Cup" izcīna Kocēnu "Rubene"

29.07.2013

rubene_cancup.jpg

Pagājušās nedēļas nogalē Kocēnu sporta namā notika biedrības LINO.LV organizētais tradicionālais starpsezonu florbola turnīrs "Canadien Cup", par uzvaru kurā cīkstējas 12 komandas, bet vismeistarīgākie izrādījās mājinieki - Kocēnu "Rubenes" florbolisti.

 

 

Uzvarētāju kauss kocēnioešiem nenāca nemaz tik viegli, jo jau pusfinālā sīvu pretestību viņiem izrādīja Bauskas komanda "Labi Būs!". Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (1:1), bet pēcspēles metienos pārāka izrādījās "Rubene". Otrajā pusfinālā Cēsu "Čirkainie" ar 3:1 pieveica Stalbes "Rozā!".

 

Mačā par bronzas medaļām "Rozā!" pamatīgi izrēķinājās ar "Labi Būs!", sagraujot baušķeniekus ar 6:1. Spēlē par turnīra galveno trofeju "Canadien Cup" meistarīgāki izrādījās "Rubenes" florbolisti, kas Cēsu "Čirkainos" uzvarēja ar 3:1.

 

Turnīra simboliskajā izlasē tika iekļauti: vārtsargs Āris Aldiņš (Rubene), aizsargi Gatis Akulovs (Rubene) un Pauls Erenbots (Rozā), uzbrucēji Reinis Mirkšs (Rubene), Morics Krūmiņš (Čirkainie) un Gints Bērtulis (Čirkainie).

 

Sacensību galvenais organizators Normans Ievenieks: "Turnīrus arī nākamajos gados turpināsim organizēt šajā pašā laikā, tikai tiem, kā izskatās, būs cits nosaukums, jo pēc mūsu rīcībā esošās informācijas "Canadien" inventārs florbolam vairs netiks ražots. Šo informāciju mums sniedza "Canadien" ražotājs un bijušais īpašnieks.

 

Vairāk informācijas: ŠEIT.

JUGLASCIEMS