Vasaras līgā tuvojas izslēgšanas spēles

28.07.2013

vl2013_297.jpg

Mazāk par divām nedēļām palicis līdz florbola Vasaras līgas 2013 uzvarētāju noskaidrošanai. Nākamajā nedēļā atklātajā laukumā pie Rīgas Olimpiskā sporta centra sāksies izslēgšanas spēles, tiesa, pāris to dalībnieces vēl nav zināmas.

 

A grupā izslēgšanas spēlēs piedalīsies visas četras komandas. Lai arī šajā grupā vēl jāaizvada divas spēles, jau tagad zināmi visi pusfināla pāri. Līdere "SB Moscow Never Sleeps" mērosies spēkiem ar "FS Masters", bet "Latvijas Universitāte" krustos nūjas ar FK "Rīga". Grupas rezultatīvākie spēlētāji: Toms Bitmanis (SB Moscow Never Sleeps) ar 23 punktiem, kā arī Ēriks Akulovs (FK Rīga) un Edijs Hammers (SB Moscow Never Sleeps) pa 20 punktiem.

 

Arī B grupas pirmajā apakšgrupā vēl jāizspēlē divi mači. Izslēgšanas spēlēs piedalīsies četras komandas, trīs no tām jau zināmas – "Labi būs!", "JagerTeam" un "Impar Limbaži". Uz pēdējo vakanci izslēgšanas spēlēs pretendē komandas "Mix Ar X" un "Nujas.lv-2", kurām vēl būs savstarpējā spēle. B grupas otrajā apakšgrupā savu dalību izslēgšanas spēlēs nodrošinājušas komandas "Paw-J", "Nujas.lv" un "Sharp Knifes". "Just 4 Fun", kurai vēl jātiekas ar "Nujas.lv", iegūstot kaut vienu punktu, uz 5.vietu var atbīdīt komandu "Varska", liedzot tai piedalīšanos "play-off". Rezultatīvākie spēlētāji: Jānis Boroduška (FK Ādaži) ar 28 punktiem, Armīns Ābols (Nujas.lv) ar 26 punktiem, kā arī Leo Lapiņš (Impar Limbaži) un Ģirts Laugalis (Labi būs!) – pa 25 punktiem.

 

Sieviešu komandu grupā izslēgšanas spēlēs piedalīsies visas sešas komandas, bet divas līderes – RSU un "Ķekavas dāmas". Ceturtdaļfinālā cīnīsies EX’ ar RJTC/L&L un FK "Ādaži" ar "Rīgas Lauvām". Rezultatīvākās spēlētājas godā joprojām Luīze Biļinska (RSU) – 16 punktu.

 

Līdz 29.jūlija pulksten 18:00 iespējams nobalsot par Vasaras līgas piektās nedēļas labāko spēlētāju. Šim titulam šoreiz izvirzīti pieci kandidāti: Anna Ankudinova (S, Rīgas Lauvas), Jurijs Petrovs (B2, Just 4 Fun), Artūrs Vanagelis (B1, AFK), Andis Levītis (B1, Labi būs!), un Edijs Hammers (A, SB Moscow Never Sleeps). Nobalsot par Vasaras līgas nedēļas labākajiem spēlētājiem iespējams līgas draugiem.lv (ŠEIT) un facebook.com (ŠEIT) lapās. Labākais nedēļas spēlētājs tiks sveikts pirms savas nākamās spēles. Par pirmās nedēļas labāko spēlētāju tika atzīts A grupas komandas "Latvijas Universitāte" uzbrucējs Henrijs Uzraugs, otrajā nedēļā tāds bija Ralfs Freibergs (B1, JagerTeam), trešajā nedēļā – Jānis Novikovs (B1, AFK), bet ceturtajā nedēļā – Mārtiņš Larinovs (B1, Impar Limbaži).

 

Nākamo spēļu kalendārs: ŠEIT.

 

Izmantotie resursi:

vasarasliga.lv


JUGLASCIEMS