Noslēgusies LIDO Vasaras līgas pirmā spēļu nedēļa

22.06.2012

apelsins_mightylu-470x260.jpg

Gandrīz visas komandas nospēlējušas vismaz vienu spēli un varam apskatīties uz situāciju tabulās.

 

A grupā par līderiem kļuvuši Salmingsports, kas ar 10-2 sagrāva FK Rīga. Šajā spēlē hattrick sasniedza Toms Rutkis un Kaspar Šķēls. Atklāšanas spēlē starp Latvijas Universitāti un Narvesen Sūkļa Bobiem varējām baudīt aizraujošu florbolu. Aizpagājušā gada čempioni Sūkļa Bobi šoreiz ar 5-4 pēcspēles metienos uzvarēja pagājušās vasaras uzvarētājus. Pagaidām spēles vēl nav aizvadījuši Babīte un SB Moscow Never Sleeps.

 

B1 grupā vareni sākuši Jagerteam, kuri ar 18-0 apspēlēja SSE Rīga. Pārējās divas spēles grupā bija daudz sīvākas un uzvarētāji tika noskaidroti ar pēcspēles metieniem. Domā? ar 6-5 pieveica FK Ādaži, savukārt Infolapas.lv ar 4-3 pārspēja AFK.

 

B2 grupā šonedēļ tika aizvadītas divas spēles. Pieredzējušie Varska bez īpašām problēmām tika galā ar Ā-Team jauniešiem, uzvarot ar 15-2 un kļūstot par grupas līderi. Otrā grupas spēle bija daudz sīvāka un tajā Tornado ar 7-5 uzvarēja Ķekarus.

 

B3 grupā savu favorītu statusu apliecināja pašreizējie B grupas titula īpašnieki – Apelsīns. Viņi neatstāja nekādus variantus The Mighty Midgets/LU, uzvarot ar 16-3. Arī Miks ar x izskatījās diezgan pārliecināti par saviem spēkiem un to apliecināja arī laukumā, pārspējot Nujas.lv/KS Trans ar 10-3. Divu jauniešu komandu – Sharp Knifes un FS Masters cīņā ar 7-3 uzvarēja mazliet vecākie – Sharp Knifes.

 

Sieviešu grupā pāris komandas nospēlējušas jau divas spēles. Pateicoties labākai vārtu attiecībai līderes šobrīd ir PengWins, kuras ar 10-5 uzvarēja Ledus nokusis. Otrās šobrīd Las ardillas rabiosas! Atklāšanas spēlē viņas ar 7-5 uzvarēja komandu KoMix. Trešajā vietā jau pieminētās Ledus nokusis, kuras ar katru sezonu uzlabo savas florbola prasmes. Viņas ar 2-1 uzvarēja Chillax, kuru sastāvā ne viena vien Latvijas čempione. Ceturtās šobrīd KoMix, kurām kabatā viens zaudējums pret ardillām un viena uzvara pēcspēles metienos pret Chillax. Tabulas priekšpēdējā ailītē iekārtojušās Chillax, kuras divās spēlēs spējušas tikt pie viena punktiņa. Ķekavas Bulldogs savas pirmās spēles aizvadīs nākamnedēļ.

 

Skaidrs, ka pēc pirmajām spēlēm nekādus dižos secinājumus izdarīt nevar, taču noteikti redzams, ka komandas gūst daudz vārtu, dominē atklāts florbols un …. viss izšķirsies play-off.

 

Cerams, ka nākamnedēļ laika apstākļi būs tikpat labvēlīgi un spēles pēc Saulgriežiem varēs atsākties tādā pašā ritmā.

 

Priecīgus Līgo!

FLOORBALLSHOP.LV