Vasaras līgā bez zaudējumiem turpina "Naukšēni"

21.06.2012

2012-06-21_g.jpg

Valmieras Vasaras līgā florbolā otrdien tika aizvadītas trešās kārtas spēles, kurā uzvaras izcīnīja "Naukšēnu", "Brenguļu alus" un ""Togosports.com" komandas. Turnīra vadībā ar trijām uzvarām šobrīd atrodas "Naukšēni".

 

Valmieras vasaras līga florbolā pamazām sāk uzņemt savus apgriezienus. Otrdienas vakarā tika iazvadītas trīs trešās kārtas spēles, no kurām divas izvērtās ļoti dramatiskas.

 

"Ciedra racing" -"Naukšēni"

Par šīs spēles favorītiem bija jāuzskata Naukšēni, kas izcīnījuši uzvaras abās iepriekšējās spēlēs, tikmēr "Ciedra" savā vienīgajā cīņā piedzīvojusi zaudējumu. Spēles rezultāts tika atklāts spēles trešās minūtes sākumā, kad Endijs Jukums izvirzīja vadībā Naukšēnus. 10 minūtes vēlāk, pēc Rūdolfa Prauliņa precīzā metiena, naukšēniešiem izdevās dubultot savu pārsvaru. Līdz puslaika pārtraukumam "Ciedra racing" vienībai izdevās vienus vārtus atgūt, kad 18. minūtē vārtus gūt izdevās Kristeram Bārdam.

Otrā puslaika pirmā puse daudz veiksmīgāka padevās Naukšēniem. Vispirms vēl divus vārtus gūt Rūdolfam Prauliņam, bet tad "Ciedra" pat raidīja bumbiņu savos vārtos. Nokļuvuši zaudētājos, "Ciedras racing" florbolisti nepadevās un spēja vienus vārtus atgūt, tomēr punktu spēlei pielika naukšēniešu uzbrucējs Kristaps Bērziņš. Spēle noslēdzās ar rezultātu 6:2.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Rūdols Prauliņš, bet "Ciedra racing" rindās pa vieniem vārtiem Kristera Bārdas un Oskara Niezēra kontā.

Spēles protokols:
Ciedra racing -Naukšēni2:6 (1:2, 1:4)

 

"Brenguļu alus" -"Predators"

Jau no spēles pirmajām minūtēm bija skaidrs, ka spēle būs aizraujoša, jo abas komandas nopietni noskaņojās cīņai par uzvaru. Spēlēs sākums labāks padevās "Brenguļu alus" florbolistiem, kas pēc diviem Gata Liepiņa precīzajiem metieniem ieguva divu vārtu vadību. Drīz vien Juris Seņkāns vienus vārtus "Predators" komandai atguva, bet tad notika negaidīts pavērsiens spēlē. "Brenguļu alus" puiši desmit minūšu laikā guva piecus vārtus un panāca 7:1. Tiesa, dažas sekundes pirms puslaika beigām, Jānis Grasis ar precīzu metienu nedaudz samazināta rezultāta starpību.

Otrā puslaika ievadā Ričards Eglītis guva skaistus vārtus un atjaunoja sešu vāru pārsvaru bernguliešiem. Turpinājumā izcili rezultatīvs bija Gatis Liepiņš, kurš spēja gūt savus piektos un sestos vārtus spēlē, panākot jau 10:3. Līdz puslaika vidum abas komandas vēl apmainījās ar vienu vārtu guvumu, bet tad ievērojami savus apgriezienus uzņēma "Predators" komandas, cenšoties no ļoti bezcerīgas situācijas atspēlēties. Viņiem tas arī veiksmīgi sāka izdoties, jo tika gūti pieci bezatbildes vārti, tomēr "Brenguļu alus" spēja nosargāt uzvaru visā spēlē ar rezultātu 11:9.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā izcilu spēli aizvadīja Gatis Liepiņš, kurš guva sešus vārtus, bet "Predators" komandas rindās četri vārti Jura Seņkāna rēķinā.

Spēles protokols:
Brenguļu alus -Predators11:9 (7:2, 4:7)

 

"Togosport.com" -"VB-Olympic"

Spēles pirmo puslaiku daudz veiksmīgāk iesāka "VB-Olympic" komandas spēlētāji, kas līdz 11. minūtei spēja gūt četrus bezatbildes vārtus. Tomēr "Togosport.com" nesalūza. Pēc Māra Rozenbaha un Eināra Gailīša precīzajiem metieniem, rezultāts kļuva 2:4. Līdz pārtraukumam abas komandas apmainījās vēl ar diviem vārtu guvumiem. Pēc puslaika rezultāts 6:4 "VB-Olympic" labā.

Otrā puslaika sākumā Dāgs Rozenbahs, Roberts Mačulāns un Ronalds Baldiņš, katrs guva pa vārtiem, un vadībā jau atradās "Togosport.com" komanda. Spēles kļuva vēl dramatiskāka un asāka, jo nu jau "VB-Olympic" komandai bija jāatspēlējas. Tiesa, to viņi prasmīgi arī izdarīja. Savus ceturtos vārtus spēlē guva Mārtiņš Beķeris, kurš tādējādi panāca neizšķirtu 7:7. Ar šādu rezultātu noslēdzās pamatlaiks, pēc kura sekoja pēcspēles metieni. Tajos veiksmīgāki izrādījās pieredzējušākie "Togosport.com" florbolisti, kas izcīnīja smagu uzvaru visā spēlē ar rezultātu 8:7.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Dāgs Rozenbahs, bet "VB-Olympic" rindās četri vārti Mārtiņam Beķerim.

 

Spēles protokols:
Togosport.com -VB-Olympic8:7. pm (4:6, 3:1, 1:0)

JUGLASCIEMS