"Ogres vilki" triumfē Lielvārdes florbola čempionātā

12.06.2012

ov.jpg

Ar komandas "Ogres vilki" uzvaru noslēdzies 12. Lielvārdes atklātais čempionāts florbolā. Sudraba medaļas ieguva Lielvārdes "Titāni", bet bronzu izcīnīja Ikšķiles "IBK Jager".

 

Spēlē par 3.vietu ikšķilieši, kuri Lielvārdes čempionātā uzvarēja pagājušajā pavasarī, ar 4:3 pārspēja mājinieku komandu "Jason Statham". Ne mazāk sīva bija arī spēle par čempionu kausu – vispirms vadībā ar 1:0 izvirzījās "Ogres vilki", tad divus vārtus pēc kārtas guva "Titāni", panākot 2:1 savā labā. Ogrēnieši atbildēja ar precīzu metienu, izlīdzinot rezultātu – 2:2, bet pēc tam arī vēlreiz izvirzījās vadībā ar 3:2. Atrisinājums nāca pamatlaika pāris pēdējās minūtēs, kad vēl divus vārtus iemeta Ogres florbolisti, nodrošinot sev uzvaru ar 5:2 un čempionu titulu. Jaunie čempioni, kuri pērn šajā turnīrā bija vicečempionu godā, un viņu treneris Andris Vasioleks, balvā saņēma katrs pa makšķerkātam un čempionāta rīkotāju novēlējumu: "Ne asakas! ". Par turnīra labākajiem spēlētājiem tika atzīti Mikus Valpēters (Jason Statham), Alvis Dāle (IBK Jager), Jānis Mūrnieks (Titāni) un Elvijs Jankovskis (Ogres vilki).

 

1. vietā "Ogres vilki": Edgars Engelbergs, Emīls Puķāns, Toms Rislings, Matīss Bērziņš, Jānis Banders, Rinalds Osis, Edgars Birkenfelds, Ingmārs Škapars, Mārtiņš Ansons, Ričards Krauze, Roberts Paupe, Elvijs Jankovskis, Kristaps Tontegode, Guntis Balodis un Sandis Čalpa.

 

2. vietā "Titāni": Jānis Virsnītis, Sandris Delvers, Vladislavs Kozlovskis, Jānis Mūrnieks, Normunds Krūmiņš, Antons Žuks, Aigars Delvers, Uldis Fokins, Roberts Šnakovs, Jevgeņijs Kondrašovs, Igors Ushopovs, Jānis Delvers un Igors Ivanovs.

 

3. vietā "IBK Jager": Armands Puķītis, Jānis Velbergs, Rolands Zveja, Toms Dāle, Kristaps Dudarevs, Mārtiņš Dzilna, Alens Jankovskis, Alvis Dāle, Jānis Škutāns, Valdis Jačmenkins, Harijs Kleins, Mikus Jačmenkins, Toms Bitmanis, Mārtiņš Ķimenis un Juris Brasliņš.


JUGLASCIEMS