"LIDO Vasaras līgā 2012" pieteikušās 30 komandas

11.06.2012

kausilvl.jpg

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notika "LIDO Vasaras līgas 2012" florbola turnīra komandu pārstāvju sapulce, kurā klātesošie tika iepazīstināti ar jaunākajām aktualitātēm saistībā ar pēdējiem sagatavošanās darbiem, kā arī citām lietām, kas saistītas ar Vasaras līgas norisi.

 

Šovasar turnīrā piedalīsies sešas sieviešu komandas un 24 vīriešu komandas, kas būs sadalītas divās grupās, kur A grupā startēs sešas, savukārt B grupā 18 komandas. B grupa būs sadalīta vēl trijās apakšgrupās – B-1, B-2, un B-3. Sapulcē komandu pārstāvji ievēlēja turnīra Žūriju, kas visa turnīra ietvaros sekos līdzi jautājumiem par turnīra Nolikuma pārkāpumiem un disciplināro sodu piemērošanu. Par Žūrijas locekļiem tika apstiprināti Dace Možeiko (PengWins), Igors Kamkins (Babīte) un Edgars Ikstens (FK Ādaži). Lai nodrošinātu kvalitatīvu un sportisku turnīra norisi, pēc komandu pārstāvju ierosinājuma turnīra organizatori ir sagatavojuši speciālu Nolikuma pielikumu, kurā izstrādāta turnīra izspēles kārtība, ar to var iepazīties "LIDO Vasaras līgas 2012"mājaslapas www.vasarasliga.lv sadaļā Nolikums.

 

Pēc izlozes B grupā tika noteikts, ka B-1 apakšgrupā spēlēs komandas "JagerTeam", "Infolapas.lv", "FK Ādaži", AFK, "Domā?", "SSE Rīga", bet B-2 apakšgrupā - "Labi Būs!", "Varska", "Ķekari", "A-Team", "Tornado", "Garazabars.lv", savukārt B-3 apakšgrupā komandas "FS Masters", "Sharp Knifes", "Mix ar X", "Nujas.lv/KS Trans", "Apelsīns" un "The Mighty Midgets/LU".

 

Jau tradicionāli "LIDO Vasaras līgas 2012" florbola turnīrs norisināsies LIDO Atpūtas kompleksā Krasta ielā 76, Rīgā, un tajā savu dalību pieteikušas vairākas komandas, kas veiksmīgi startējušas aizvadītajos "LIDO Vasaras līgas" turnīros un izcīnījušas godalgotas vietas. Arī šogad turnīru organizē Biedrība "Florbola attīstības aģentūra" sadarbībā ar "Lido" atpūtas centru un Latvijas Florbola savienību.

 

Turnīra organizatori novēl visām komandām saulainu laiku un veiksmīgus startus "LIDO Vasaras līgā 2012"!

JUGLASCIEMS