"Ulbroka/FS Masters" aizsūta mājās čempionus

11.03.2012

ulbroka121.jpg

Gada lielāko sensāciju Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šovakar sagādāja "Ulbroka/FS Masters" florbolisti, kuri ar 4:3 spēlē un ar 3:1 visā ceturtdaļfināla sērijā pārspēja līdzšinējo čempioni "RTU/Inspecta". Čempionu tronis ir brīvs...

 

Pēc diviem zaudējumiem savā laukumā "RTU/Inspecta" sērijā pret "Ulbroka/FS Masters" derēja tikai uzvaras. Vakardienas spēlē rīdzinieki tika pie pārliecinoša panākuma – 7:2. Šovakar, lai arī mača rezultātu Ulbrokas sporta namā atklāja laukuma saimnieki (1:0), pēc pirmā perioda uz rezultātu tablo bija līdzsvars (1:1), bet otrajā trešdaļā vadībā ar minimālu pārsvaru izvirzījās viesi – 2:1. Izšķirošie notikumi risinājās pēdējā periodā – jau pirmo četru minūšu laikā ulbrokieši guva trīs vārtus, pārņemot vadību ar 4:2. Atlikušajā laikā ļoti saspringtā cīņā "RTU/Inspecta" vienus vārtus spēja atgūt, bet atņemt uzvaru Ulbrokas komandai nē, nelīdzēja pat vārtsarga maiņa pret sesto laukuma spēlētāju pamatlaika pēdējā minūtē - "Ulbroka/FS Masters" uzvarēja spēlē ar 4:3, kā arī visā sērijā ar 3:1. Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīts Jānis Kokins, bet starp rīdziniekiem – Oskars Fīrmanis. Pusfinālā ulbrokiešiem būs jāspēkojas ar "Ķekavas" florbolistiem.

 

Runājot par pusfinālu, kurā būs jātiekas ar "Ķekavu", "Ulbroka/FS Masters" treneris Ainārs Juškēvičs atzina, ka pretinieks ir spēcīgs, tāpēc ulbrokieši sērijai gatavosies ļoti nopietni. Kā jau tas ne reizi vien sportā pierādījies, ne vienmēr uzvar meistarīgākais, bieži vien panākumu svin tā komanda, kas labāk noskaņojusies cīņai, tie spēlētāji, kuri vairāk grib uzvarēt.

 

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas ceturtdaļfināla spēle, 11.marts:

"Ulbroka/FS Masters" - "RTU/Inspecta" 4:3 (1:1, 0:1, 3:1)

Metienu attiecība:

20:27 (6:6, 4:10, 10:11).

Rezultatīvākie:

"Ulbroka/FS Masters" – Kārlis Bulāns 1 (1+0), Kaspars Šķēls 1 (1+0), Jānis Kokins 1 (1+0), Edgars Zeidlers 1 (1+0), Krišjānis Zeps 1 (0+1) Kaspars Miķelsons 1 (0+1), Mārtiņš Zvidra 1 (0+1).

"RTU/Inspecta" – Ivo Preiss 2 (2+0), Atis Blinds 2 (1+1), Kristians Lisovskis 1 (0+1).

JUGLASCIEMS