"Ķekava" un "Lekrings" gaida savas pretinieces pusfinālā

11.03.2012

bumbasiena.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas pusfinālā jau iekļuvušas komandas "Ķekava" un "Lekrings". Savas pretinieces tās uzzinās ja ne šodien, tad 13. un 14.martā.

 

Pulksten 18.00 FK "Bauska" (10.) - "Lielvārde" (2.), sērijā 1:2 (sporta namā "Mēmele", Bauskā)

Vakardienas spēlē "Bauska" savu sastāvu bija papildinājusi ar trim laukuma spēlētājiem (Velmunski, Dzeni un Mallonu), kas uzreiz uzlaboja komandas spēli – pirmo divu periodu laikā baušķenieki bija izvirzījušies vadībā ar 5:2. "Lielvārde", kuras sastāvā jau otro spēli traumas dēļ izlaida pirmās maiņas centra uzbrucējs, pēdējā periodā spēja ne vien atspēlēties, bet pat izvirzīties vadībā, tomēr veiksme bija Bauskas florbolistu pusē, kuri papildlaikā svinēja pirmo uzvaru sērijā. Šodien lielvārdiešiem vēlreiz jāmēro ceļš uz Bausku, bet skaidrs ir viens – 13.martā pie sevis Lielvārdē viņi "Bausku" vairs nevēlas redzēt.

 

Pulksten 20.00 "Ulbroka/FS Masters" (8.) - "RTU/Inspecta" (1.), sērijā 2:1 (Ulbrokas sporta namā)

Pēc diviem neveiksmīgiem mačiem spēlēs garšu atguvusi "RTU/Inspecta" triecienmaiņa, kurā Aināru Juškēviču, kurš šajā sērijā pilda tikai "Ulbroka/FS Masters" trenera pienākumus, veiksmīgi aizvietojis aizsargs Ivo Preiss – vakardienas mača rezultatīvākais spēlētājs. Pirmo reizi šajā sērijā čempionu vārtus sargāja Andis Blinds, dodams saviem laukuma spēlētājiem papildus drošības sajūtu. Tikmēr "Ulbroka/FS Masters" ir savā optimālajā sastāvā, lai gan no mikrotraumām, protams, nav izdevies izvairīties. Visos trijos mačos vārtus sargājis Indriķis Siliņš.

Uzmanību! "Ulbroka/FS Masters" un "RTU/Inspecta" šīvakara spēlē pārcelta no pulksten 19.00 uz pulksten 20.00!

JUGLASCIEMS