"RTU/Inspecta" triecienmaiņa nodrošina čempioniem pirmo uzvaru

10.03.2012

lfs_ulbroka_rtus.jpg

Vīriešu Virslīgas čempione "RTU/Inspecta", kas pēc divām ceturtdaļfināla spēlēm pret "Ulbroka/FS Masters" sērijā bija nonākusi zaudētājos ar 0:2, šodien pretinieku laukumā tika pie pirmā panākuma – 7:2. Uzvarētāju labā visus vārtus guva pirmās maiņas spēlētāji.

 

Spēlē, kas notika Ulbrokas sporta namā, rezultātu atklāja viesi, tomēr pēc pirmā perioda uz rezultātu tablo bija līdzsvars 1:1. Otrās trešdaļas laikā "RTU/Inspecta" guva trīs bezatbildes vārtus (4:1), bet pēdējā periodā savu pārsvaru vēl tikai palielināja, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 7:2. Visus vārtus rīdzinieku labā guva pirmās maiņas spēlētāji, rezultatīvākais starp kuriem ar pieciem punktiem bija aizsargs Ivo Preiss. Uzbrucēji Atis Blinds un Kristians Lisovskis guva katrs pa pieciem punktiem, bet par labāko "RTU/Inspecta" sastāvā tika atzīts vārtsargs Andis Blinds, kuram tā bija pirmā spēle ceturtdaļfinālā. "Ulbroka/FS Masters" sastāvā labākā spēlētāja gods tika Emīlam Liepiņam, bet rezultatīvākais ar diviem gūtiem vārtiem bija Kārlis Bulāns.

 

"RTU/Inspecta" treneris Andris Pīlups pēc uzvarētās spēles pastāstīja, ka rīdzinieki visu maču aizvadīja divās maiņās, bet nekas – spēka pieticis. Komanda nospēlējusi disciplinēti, bez rupjām kļūdām aizsardzībā, labi realizējot savus vārtu gūšanas momentus. Abi vārti ielaisti, spēlējot skaitliskajā mazākumā. Lielisku maču aizvadījis Ivo Preiss, kurš spēlēja uzbrucēja pozīcijā pirmajā maiņā. Drošības sajūtu komandai devis vārtsargs Andis Blinds.

 

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas ceturtdaļfināla spēle, 10.marts:

 "Ulbroka/FS Masters" - "RTU/Inspecta" 2:7 (1:1, 0:3, 1:3)

Metienu attiecība:

21:19 (8:6, 7:7, 6:6).

Rezultatīvākie:

"Ulbroka/FS Masters" – Kārlis Bulāns 2 (2+0), Krists Štelmahers 1 (0+1), Mārtiņš Zvidra 1 (0+1).

"RTU/Inspecta" – Ivo Preiss 5 (2+3), Atis Blinds 3 (2+1), Kristians Lisovskis 3 (2+1), Oskars Fīrmanis 1 (1+0), Remārs Vikānis 1 (0+1).

 

Foto: Renārs Buivids

JUGLASCIEMS