LFS rīko laukuma tiesnešu semināru

30.01.2012

untitled-2-01.jpg

Šī gada 4.februārī, Vidzemes Olimpiskajā Centrā, notiks Latvijas Florbola savienības Tiesnešu Komitejas rīkots laukuma tiesnešu seminārs. Tajā piedalīties tiek aicināts jebkurš interesents, jo programma izveidotā tā, lai būtu interesanti gan pieredzējušiem tiesnešiem, gan iesācējiem. Tāpēc organizatori īpaši gaida jauniešus un jaunietes, kas vēl tikai domā par iesaistīšanos strauji augošā sporta veida spēļu tiesāšanā.

 

Semināru vadīs starptautiskās kategorijas tiesnesis Mārtiņš Larinovs. Seminārā piedalīsies un pieredzē dalīsies arī citi starptautiskās kategorijas tiesneši - Arsēnijs Mihejevs, Māris Kumerdanks, Mārtiņš Gross un Vitālijs Ksenzovs. Seminārā laikā katrs no tiesnešiem skars kādu no tiesāšanas aspektiem. Šīs apmācības vajadzībām šobrīd tiek gatavots arī speciāls mācību videomateriāls.

 

Pirmo reizi tiesnešu semināra darba plānā iekļauti arī tiesnešu fiziskie testi, tāpēc viesiem uz apmācībām jāierodas ar sporta formām. Tiek plānotas arī praktiskās apmācības sporta zālēs. Semināra noslēgumā semināra dalībniekiem būs iespēja noskatīties Latvijas – Šveices vīriešu izlašu sacensību un novērtēt Norvēģijas un Somijas starptautiskās kategorijas tiesnešu darbību laukumā.

 

Latvijas labākie, perspektīvākie un topošie florbola tiesneši tiekas 4.februārī Vidzemes Olimpiskajā Centrā. Reģistrācijas sākums plkst. 9:00.

 

 

LFS Tiesnešu Komiteja

JUGLASCIEMS