Irlavnieki viesos pārspēj debitanti "RTU/Rockets"

28.03.2021

irlava_gols_20.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem ceturto uzvaru izcīnījusi komanda "Irlava/Avant", kas šodien, spēlējot pretinieku laukumā, ar 7:5 pieveica šī turnīra debitanti "RTU/Rockets". Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (2+2) punktiem bija Renārs Austrums.

 

"Irlava/Avant", kas vakar izbraukuma spēlē ar 4:7 atzina "Oxdog Ulbroka" pārākumu, šodien viesojās Rīgā pie līgas debitantes "RTU/Rockets". Pirmajā periodā pretinieki apmainījās ar vārtu guvumiem – 13. minūtē laukuma saimniekus vadībā ar 1:0 izvirzīja Jēkabs Senkāns, bet divas minūtes pirms pārtraukuma Mareks Stančiks atjaunoja neizšķirtu (1:1). Otrā perioda laikā vadībā ar 4:2 izvirzījās "Irlava/Avant", kas pēdējā trešdaļā savu pārsvaru nosargāja un varēja atzīmēt panākumu ar 7:5.
 
Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Renārs Austrums, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija arī rezultatīvākais. Viņa komandas biedram Marekam Stančikam 3 (2+1) punkti, Ričards Gruziņš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet 2 (1+1) rezultativitātes punkti Kristapam Kazlovskim. Par labāko starp "RTU/Rockets" florbolistiem atzina Imantu Lastovski, kurš sakrāja 3 (2+1) punktus, divas rezultatīvas piespēles Artūra Jansona kontā. Irlavnieki pēc šīs uzvaras ar 14 punktiem pakāpās uz 6. vietu turnīra tabulā, bet rīdziniekiem divi punkti un priekšpēdējā pozīcija.
JUGLASCIEMS