Veterānu līgā noskaidros čempionus

19.04.2014

0001.jpg

Šodien Kocēnu sporta namā par Latvijas 10.čempionāta florbolā veterāniem (35+) zelta medaļām cīnīsies astoņas izslēgšanas spēlēm kvalificējušās senioru komandas. Galvenā intriga – vai no troņa tiks gāzti "LINO.LV/STARTER" florbolisti, kuri pagājušajā pavasarī čempionu kausu izcīnīja jau astoto reizi.

 

Šosezon Veterānu līgā spēlēja 15 komandas, kas bija sadalītas trijās apakšgrupās. No A grupas izslēgšanas spēlēm kvalificējās "LINO.LV/STARTER", "Lekrings Sr." un "RUBENE", kurai savulaik arī izdevies izcīnīt vienu čempionu kausu. No B grupas ceturtdaļfinālā iekļuvušas komandas "EKSKURZEME", "Rīgas Lauvas" un "Silarozes/Aizkraukle", bet no C grupas - "Alusvēderi" un "Agrera-Tukums".

 

Ceturtdaļfinālā "LINO.LV/STARTER" krustos nūjas ar "Silarozes/Aizkraukle", "Lekrings Sr." – ar "Rīgas Lauvas", "EKSKURZEME" – ar "Agrera-Tukums", bet "Alusvēderi" – ar "RUBENI". Senioru čempionātā spēle turpinās 30 minūtes, tāpēc jau šodien komandas paspēs aizvadīt gan ceturtdaļfināla, gan pusfināla spēles, kā arī sadalīt medaļas.

 

Pirms izslēgšanas spēlēm Veterānu līgas rezultatīvākie spēlētāji ir Valdis Padoms (Silarozes/Aizkraukle) ar 58 (39+19) punktiem, Jānis Freivalds (Lekrings Sr.) ar 48 (26+22) punktiem, Jānis Kārkliņš (Alusvēderi) ar 34 (16+18) punktiem un Sergejs Aleksandrovs (LINO.LV/STARTER) ar 32 (14+18) punktiem. Vārtsargu konkurencē līdz šim vislabāk veicies Gustavam Plūmem (Alusvēderi), kurš atvairījis 88.92 % metienu, Jurim Pūcem (Agrera-Tukums) – 87.50 %, un Jānim Sīkam (Lekrings Sr.) – 87.30 %.

 

Izslēgšanas spēļu grafiks: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS