FBK "Valmiera/ViA" sagādā "Madonai" 9. zaudējumu pēc kārtas

12.01.2014

valmiera13.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā FBK "Valmiera/ViA" šovakar savā laukumā uzņēma "Madonas" florbolistus, ko uzvarēja ar 13:5. Madoniešiem tas bija jau devītais zaudējums pēc kārtas. 5 (3+2) punktus uzvarētāju labā guva Ints Vilks.

 

FBK "Valmiera/ViA" iepriekšējā spēlē viesos uzvarēja Liepājas "Kuršus", bet šovakar savā laukumā to pašu gribēja izdarīt ar "Madonu", kas šobrīd bija piedzīvojusi jau astoņus zaudējumus pēc kārtas. Pamatus panākuma valmierieši ielika pirmajā periodā, gūstot četrus vārtus. Madoniešiem izdevās atbildēt ar tikai vienu precīzu raidījumu – 4:1. Otrās trešdaļas laikā FBK "Valmiera/ViA" iemeta vēl četrus vārtus, palielinot savu pārsvaru līdz 8:3. Pēdējā periodā valmierieši turpināja aktīvi uzbrukt un varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 13:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Mārtiņu Kājiņu, kuram šajā mačā 4 (2+2) punkti. Četrus vārtus guva Mārtiņš Broks, 3 (1+2) punkti Ivara Laktiņa kontā, bet rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem bija Ints Vilks. Labākā spēlētāja gods FK "Madona" rindās tika Elvijam Jankovskim, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. Rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem viesu komandā bija Mārtiņš Lapsiņš. FBK "Valmiera/ViA" pēc šīs uzvaras 24 punkti un 9.vieta.

 

Videointervija: ŠEIT.


JUGLASCIEMS