"Farm Club" neapturama Vidzemes čempionātā

23.11.2013

vfc_logo_zils.jpg

Ar ļoti atšķirīgiem rezultātiem noslēgušās šīs nedēļas spēles Vidzemes čempionātā - pamatīgas sagrāves mijās ar sīvām cīņām un izglābšanos pēdējās sekundēs.

 

Pārliecinoši turpina spēlēt komanda "Farm Club", kas 17.novembra vakarā vispirms ar 4:1 uzvarēja "Valmiera U18" komandu, bet nākamajā spēlē ar 17:6 burtiski iznīcināja "Police class". Zaudētāju rindās jāizceļ Dāvis Ādamsons, kuram trīs gūti vārti. No līderiem cenšas neatpalikt "Gulbene", kurai šajā nedēļā arī divas uzvaras. Attiecīgi - 11:6 pret "Valmiera U16" un 8:4 pret ViA.

 

Sīvas cīņas notika trešdien, 20.novembrī. STK spēlē pret ViA 17.minūtē Mārtiņš Bošs izvirzīja vadībā STK, kas izrādījās arī vienīgie vārti šajā mačā – 1:0. Citā spēlē tikai pusminūti pirms pamatlaika beigām "Togosport.com" spēlētājs Einārs Eglītis izlīdzināja rezultātu pret "Coyote-Inčukalns" (3:3). Tas palīdzēja viņa komandai vēlāk uzvarēt pēcspēles metienos 4:3.

 

Nākamajā spēlē veiksme gan atkal nostājās "Coyote-Inčukalns" pusē, kas 12 sekundes pirms pamatlaika beigām guva uzvaras vārtus un pārspēja "Police class" ar rezultātu 5:4. Līdz ar to "Coyote-Inčukalns" šobrīd ieņem 1.vietu tabulā ar 13 punktiem. Zaudējuma rūgtumu turnīrā vēl nav piedzīvojušas trīs komandas – FK "Valka", "Gulbene" un "Farm Club".

 

Nākamās spēles jau svētdien, 24.novembrī, sākot no pulksten 17:00 - Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā.

SF
JUGLASCIEMS