Pievienojies Valmieras florbola klubam un studē Vidzemes Augstskolā

02.05.2024

lfs_raksts_image.png

FBK “Valmiera” aicina jauniešus, kuri vēlas apvienot florbolu ar studijām augstskolā, pievienoties kluba sistēmai. Valmieras florbola klubs jau vairākus gadus sadarbojas ar Vidzemes Augstskolu un piedāvā spēlētājiem iegūt augstāko izglītību.

 

Vidzemes Augstskola piedāvā iespēju studēt Sabiedrības zinātņu fakultātē, kurā var iegūt profesionālā bakalaura grādu biznesa vadībā, komunikācijā un sabiedriskajās attiecībās, mediju studijās un žurnālistikā, kā arī Vidzemes Augstskola ir vienīgā augstskola Latvijā, kas piedāvā iegūt profesionālo bakalaura grādu tūrisma organizācijā un vadībā.

 

Savukārt Vidzemes Augstskolas inženierzinātņu fakultātē ir iespēja iegūt profesionālo bakalaura grādu informāciju tehnoloģijās un mehatronikā. Papildu tam Vidzemes Augstskola piedāvā īsā cikla profesionālās augstākās izglītības studiju programmu ilgtspējīga ēku būvniecība.

 

Vidzemes augstskola piedāvā valsts finansētas budžeta vietas saviem studentiem, kā arī  visos veidos atbalsta jauniešus, kuri paralēli studijām nodarbojas ar sportu.

 

Studējot Vidzemes Augstskolā ir iespēja dzīvot  dienesta viesnīcā, kura ir tikai piecu minūšu gājienā no Valmieras Olimpiskā centra, kurā FBK “Valmiera” komanda aizvada savus treniņus un mājas spēles.

 

Ja vēlies spēlēt mērķtiecīgā un saliedētā komandā, apvienojot to ar studijām augstskolā, raksti uz info@fbkvalmiera.lv.

JUGLASCIEMS