"Rubene" Tartu florbolistēm ļauj gūt tikai goda vārtus

11.02.2024

rubene_sirma_el_22.jpg

Divu dienu laikā otro pārliecinošo uzvaru Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā izcīnījusi Kocēnu "Rubene", kas šodien savā laukumā ar 7:1 sakāva komandu "Tartu EMU". Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 4 (3+1) punktiem bija Elīna Sirmā.

 

Vakar "Rubene" savā laukuma ar 12:0 sagrāva Igaunijas galvaspilsētas klubu "Sparta Tallinn", bet šodien Kocēnu sporta namā viesojās otrs igauņu dāmu klubs - "Tartu EMU". Pirmā perioda laikā laukuma saimnieces izvirzījās vadībā ar 3:0, pa bumbiņai viešņu vārtos ieraidīja Elīna Sirmā, Emīlija Salaciete un Laura Gaugere. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 5:0, jo savu otro golu šajā mačā iemeta Sirmā, kā arī vārtus guva Danute Tinkuse. 54. minūtē Paula Egle panāca jau 6:0. Tikai 58. minūtē Tartu florbolistes tika pie goda vārtiem – 1:6, golu iemeta Kati Kolsare. Punktu šim mačam ar savu jau trešo vārtu guvumu pielika Elīna Sirmā, kurai asistēja vārtsardze Estere Elbrete. "Rubene" varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 7:1.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta Elīna Sirmā, kura ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. Viņas komandas biedrenei Paulai Eglei 3 (1+2) punkti, bet Laura Gaugere sakrāja 2 (1+1) punktus. Par labāko Tartu komandā atzina goda vārtu autori Kati Kolsari. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubene" ar 46 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, bet "Tartu EMU" joprojām 14 punktu un priekšpēdējā pozīcija.

JUGLASCIEMS